מסך נוח ביותר לקריאה.
מסך מגע , כפתורי ניווט פיסיים.
זמן סוללה ארוך מאד - אצלי מחזיק בסביבות שבועיים - הרבה!
Sony
קורא ספרים אלקטרוני Sony PRST1 סוני
נמצאה חוות דעת אחת על מוצר קורא ספרים אלקטרוני Sony PRST1 סוני
yoni
23.12.2012
שלום,ה-PRS-T1, קורא ספרים אלקטרוני של סוני, לדעתי מכשיר די מוצלח, עם יתרונות וחסרונות.זה ה-reader הראשון שקניתי כך שאין לי איך להשוות למכשירים שונים, אבל אני די מרוצה מהמכשיר בזכות עצמו.למי שלא מכיר - זהו מכשיר עם מסך שמיועד לדמות נייר. המסך, בגודל 6'' ורזולוציה 800*600, בשחור-לבן (וגווני אפור) בלבד - ללא צבע; אינו מאיר בעצמו - דורש תאורה חיצונית ממש כמו ספר; מהירות הרענון שלו נמוכה, ובכל רענון מסך הוא מבצע refresh מלא - אפשר לבדוק ביוטיוב איך זה נראה - אך לי זה ממש לא מפריע.זהו סוג המסך שיש בכל קוראי הספרים כרגע, הוא מיועד לקריאה, והוא עושה עבודה טובה.** לא נכנס למקום בו מפרטים את החסרונות, אפרט חסרון ראשון כאן:מסגרת המכשיר היא מפלסטיק מבריק - רעיון רע למכשיר שמיועד לקריאה (בין השאר) עם מנורת קריאה - השתקפות המנורה מסנוורת ומציקה. (אני אישית הברשתי את המסגרת עם נייר זכוכית רך מאד (מאד!). למי שמנסה - בזהירות רבה על המסך, הכפתורים, ושלא יכנס אבק למכשיר.באופן כללי אני מאד מרוצה מהרידר, ומשתמש בו הרבה.* כדאי לבדוק מכשירים חדשים יותר שיש בשוק לפני הקנייה - אני חושב שתאורה עצמאית תוסיף המון לנוחות המכשיר!מסגרת המכשיר מפלסטיק מבריק.
מעבד איטי מדי לטעמי.
אין תאורה עצמאית כמו שלמכשירים חדשים מסויימים יש.
מעבד איטי מדי לטעמי.
אין תאורה עצמאית כמו שלמכשירים חדשים מסויימים יש.
קורא ספרים אלקטרוני Sony PRST1 סוני