Tanita
עד 12 תשלומים
קנייה בטוחה
שירות מצוין
נמצאו 9 חוות דעת על מוצר משקל אדם Tanita BC730
משקל האדם השני שאני רוכשת, מדוייק אמין, קל לשימושמכיל מספר משתנים. יחד עם זאת קל וקטן, ניתן לטייל איתו אם רוציםקל, קטן, יפני, אמין, מדוייק, קל לשימוש
אין
משקל אדם דיגיטלי איכותי ומדוייק. קומפקטי מאוד, עיצוב יפה וידידותי לשימוש. מדדים רבים: משקל גוף, מד אחוז שומן, אחוז מים בגוף, BMR.נוח מאוד לשימוש, עיצוב יפה.
אין
משקל מדויק, קומפקטי ונוח מאוד לשימוש. אפשרויות מדידה מגוונות כמו: אחוזי שומן, אחוזי מים בגוף ומסת שריר, צריכה קלורית יומית. זכרון נתונים ל5 משתמשים שונים. המשקל קומפקטי ונוח מאוד לנשיאה ולאחסון, עיצוב יפה.מדויק
אופציות מדדי גוף מרובות
אופציות מדדי גוף מרובות
ran
26.07.2021
מודד משקל די מדוייק.אבל אחוזי שומן הוא לא מודד נכון סטיות של קרוב ל-100% פחות מהאמיתיזמן שימוש במוצר: מעל שנה
פשוט להפעלה
לא מודד נכון אחוזי שומן
אחלה של משקל! קומפקטי, עם עיצוב מושלם. למרות הגודל הקומפקטי יש לו הרבה פונקציות שימושיות ביותר כמו מדד אחוז שומן, אחוז מים, BMR, ואפילו יש לו אפשרות לתת דירוג על הגוף שלכם.פשוט וקל לשימוש. הוכח עם הזמן כאמין.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
עיצוב יפה
פונקציונלי
מדידה מדויקת
פונקציונלי
מדידה מדויקת
בלי אפליקציה
בתור ספורטאי, אני זקוק למשקל מדוייק, שיספק מדדי שומן בגוף, אחוז מים בגוף, BMR ועוד נתונים רבים.והכי חשוב, שיהייה קטן, קל ונוח לנשיאה ממקום למקום.המוכרת המליצה לי על Tanita BC-730. ואני מודה לה על זה.מאוד מרוצה מהשימוש הנוח והאמין של המשקל. והכי חשוב, אמין!קטן וקל, מקל עלי את הנשיאה ממקום למקום.אמינות, קל, פשוט להפעלה.
אמיר
אמין
פרמטרים רבים
אולי לא בטוח מוגבל לאנשים עד משקל מסוים כמו 120 קילו אולי יותר
אולי לא בטוח מוגבל לאנשים עד משקל מסוים כמו 120 קילו אולי יותר
קניתי....... לא מתאים למבוגרים גדולים המשקל קטן פיזית 21 ס"מ אורך ו25 ס"מ רוחב...מעיין מלבן קטן.יפה, מדוייק, המון נתונים...דק (קניתי ירוק)
קטן מתאים רק לילדים קטנים....לא למבוגרים שעולים עליו ומרגישים חוסר יציבות וכרס שמסתירה את התצוגה.....
משקל איכותי, כרוב המוצרים של Tanita, אך קטן מימדים ומתאים לילדים בעלי כף רג באורך 20 ס"מעמיד לאורך זמן
מדויק
מדויק