העבודה

כינוי / שמות נוספים:

אין

נמצאו 30 חוות דעת על מוצר שלי יחימוביץ - העבודה

19.01.2013
פעילות ענפה בכנסת, נחשבת כחברת כנסת נמרצת, עקבית, מלומדת היטב בכל הפרטים הנוגעים לנושאים שהם מטפלת.
חריצות, עקביות, אסטרטיביות, יושר פוליטי
אין לי מושג... אבל, אף אחד לא מושלם..
18.01.2013
אין על שלי.מדברת בגובה העיניים. היא התקווה שמשהו ישתנה פה. שיהיה לפחות קצת יותר טוב
שינוי כלכלי טוב למעמד הביניים
אין ניסיון בפוליטיקה
רונית photo
רונית
17.01.2013
לא יתכן שאנשים יוצאים לרחובות, כועסים על יוקר המחיה, בוכים על כך שלא יכולים לרכוש קוטג ובית אבל ממשיכים לבחור בנתניהו.זהו הגיע הזמן להחזיר את המושכות למפלגת העבודה. הנבחרת הכי איכותית, ושלי מנהיגה שהוכיחה שהיא פעילה באופן נמרץ ומעשי. נמאס מכל הדיבורים על השינוי, הגיע הזמן לעשות. מי שצבוע, או שיש לו אנטרס לקדם את העשירים על גב העניים - שיצביע לנתניהו. כל השפויים - מוזמנים להצביע למשהו אחר (עדיף משהי אחרת). אבל קודם כל - לא לנתניהו.שלי הוכיחה שהיא עושה ולא רק מדברת. יש לה נבחרת טובה מאחוריה. גרוע ממה שקורה היום זה לא יהיה.
לא מדברת - עושה!
פרלמנטרית שעשתה וחוקקה הרבה מאוד חוקים לטובת העם ולא העשירים
חוסר נסיון פוליטי. טוב, היא כנראה שוחה טוב...
יו"ר מפלגה סוציאל דמוקרטית (בכאילו, הסבר בהמשך) שלא בטוח אם היא באמת מאמינה לערכים של אותה מפלגה (שינוי בינה לבין יו"רים אחרים?!)לא נראה לי באמת שהיא רוצה את טובת העובדים, את וועדי העובדים דווקא כן. ויש הבדל עצום. איפה הגברת הנכבדה הייתה כאשר כמעט שלחו 400 אנשים הביתה? (מפעל פניציה) וכמעט 6000 איש (מעריב)???לא שמעתי את קולה. לעומת זאת, ראיתי איך היא התגייסה בחרוף נפש למען וועדי העובדים שמקבלים שכר עצום.הנמלים, חברת חשמל, מים, השירות הציבורי...
יותר דמוקרטית מיו"ר המפלגה המתחרה בתוך הגוש.
סוציאל דמוקרטית בכאילו
אין ניסיון ביטחוני
על פניו נראה שהיא תעשה מאמץ לעזור לי לגמור את החודש בכבוד לי ולכל מעמד הביניים
אמיתית ודבקה בעקרונותיה, לא הולכת עם הראש בקיר כמו כל השמאל.
עוד לא עמדה במבחן ככה שבנתיים אין
מנהיגה חכמה, שמנסה לפעול לאורך שנים למען הקטנת הפערים בחברה הישראלית. ניחנת בתבונה פוליטית ועקבית לאורך זמן
חכמה
עקבית
לא מבינה בכלכלה (התוכנית שלה גרועה)
כוחנית מאוד
נטולת יושרה והגינות
מציעה דרך כלכלית חדשה למדינת ישראל, מציעה אלטרנטיבה אמיתית לליכוד.החזירה את מפלגת העבודה מכלום לאיפה שהיא היום.ובע"ה לראשות המדינה.
אמינה, ערכית, חרוצה, פרלמנטרית מצטיינת.
קצת חסרת נסיון.
27.12.2012
מעולה
ראש הממשלה הבאה שלי
אין!! שלי לראשות הממשלה - כולם להצביע ׳אמת׳
עמיר photo
עמיר
26.12.2012
חייבים להחליף את הממשלה הנוכחית זה המשימה הכי חשובה.מתוך המועמדים הקיימים להחליף את הצורר ביבי רק שלי מסוגלת באמת להחליף את השלטוןרק שלי תדאג לנו עם תוכנית כלכלית לתקן את הדרדרות בחינוך, רווחה, תחבורה, פנסיה ועוד ועוד ועודלשלי נבחרת מצויינת מאחורייה עם מגוון רחב של נסיון ועבודה
דואגת לציבור, נחושה, אמינה ומנהיגה
דעות מדיניות לא ברורות לחלוטין
יזמה בעבר הצעות חוק רבות בנושאים חברתיים וקידמה דברים רביםשיקמה את מפלגת העבודה והזרימה דם חדש וצעיראג'נדה חברתית מאוד מובהקת וללא כחל וסרקלא מורמת מעם כמו מרץ. מפלגת העבודה פונה לקולות השפויים בעם, לא לקצוניים שבהם ולא למיליטנטיים ולפשיסטיים. לוחמת חברתית אמיתית. חבל שיש מי שמפחדים לתת לה צ'אנס.
לא ברורה האג'נדה הפוליטית עדיין.
האמת היא שלמזלי עדיין לא התנסיתי במוצר. אני מכיר אותו בעיקר מפרסומות (גרועות) בטלויזיה.מדובר ללא ספק במוצר הגרוע ביותר בקטגוריה. יוצר הרבה מאוד רעש לא נעים - לא עוזר גם שנותנים לו כמה דפיקות על הראש.מבוסס על טכנולוגיה סובייטית מיושנת עם טיפה שינויים קלים - בעיקר קוסמטיים שמנסים לשוות לו מראה "סקנדינבי" (פחחחח)לדעתי - לא כדאי אפילו לשקול את זה כאופציה.
מראה חיצוני
מיושן, יכול לגרום רק נזק. לא מומלץ.
יכול להיות משהוא יותר גרוע לאזרחי המדינה מאשר קולקטיביסט? כן, שני קולקטיביסטים. שלי יחימוביץ' היא המועמד האידאלי לאנשים שהשאיפות שלהם זה להפוך את ישראל למשהוא בסגנון החורבות בריה"מ, שחיי התושבים בה לא יהיו יותר בזבזניים (או חופשיים) מאשר חייהם של הקובנים או הקומבודים, אז אם אתם רוצים לגרש את הכסף, היזמים והחברות שמשקיעות ומפתחות בישראל... רוצו לבחור בשלי.
פחות גרוע ממפלגות שמאל קיצוניות יותר
בעלת כנית כלכלית מימי סוף ימיה של בריה"מ, קולקטיביסטית, מכשול לדמוקרטיה הליברלית.
20.12.2012
עיתונאית פופוליסטית קולקטביסטית.
מאוד אידאולוגית (בערך כמו סטאלין)
חסרת על הבנה כלכלית אך מתיימרת לשנות אותה לפי רחשי ליבה ותוביל אותנו לאסון אם יתאפשר לה.
שלי גילתה באופן ברור, שאין לה בעיה שמחירי הדיור לכל משפחה יהיו גבוהים בעת שהיא משמרת את מונופול המלט.רוצה לשלם לנוני? עשי זאת מכיסך ולא מכיסו של הציבור!
אין
תגרום לפשיטת רגל לכולנו
בהשוואה למועמדים האחרים, שלי יחימוביץ' בולטת כיחידה שתומכת באזרחים, ומעמיקה בדעותיה מעבר לפופוליזם זול. מי שבוחר במפלגת העבודה בוחר בעם לשלטון.
מחויבות עמוקה למדינת ישראל
לעיתים נוטה לאידיאליזציה של המציאות
שלי יחימוביץ תדע לשמור על היחס הנכון בין שוק חופשי לרגולציה שיתן תוצאה של חיזוק מעמד הביניים והחלשת המונופלים.במעשיה מראה דבקות בעמדותיה.לא משתמשת בשקר המדיני על מנת לא לפגוע במטרות החברתיות שלה.
ישרה.
בעלת עקרונות.
בעלת ראייה חברתית.
תטפל בבעיות החברתיות בעזרת הגדלת השמיכה (מיסים הוגנים מבעלי ההון).
לא דוגלת בהפרטות.
חסרת ניסיון ביצועי, אבל זה גם יכול להיות יתרון.

אחרון