קלת משקל
שווה כל שקל
Moser
מכונת תספורת 1565 Moser
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מכונת תספורת 1565 Moser
![חוסין photo חוסין photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/406883/Picture.jpg?icd=202011021248)
אחלה מכונה עיצוב מהמם סכין חדה וחזקה והכי חשוב רמת חיתוך 0.1 קשה למצוא מכונה שיש לה יכולת שכזווזה בדיוק מה שחיפשתי הרבה זמן מכונה שיש לה יכולת לחתוך שיער לעשות קרחתיש לה מנוע חזק קלת משקל שווה כל שקלסכין תוצרת גרמניהחברה בעלת נסיון של שנים עד עכשיו לא מצאתי שום חיסרון באמת מכונה מושלמת אין לא מצאתי
![LiorP photo LiorP photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/567921/Picture.jpg)
חיפשתי אמינות לאחר שימוש במכונה אחרת..ומצאתי! מכונה עמידה וטובה מעל 5 שנים ברשותי, עובדת נהדר!תספורת ראש לי ולילדים וזקןפשוטה ואמינה
אין
![מיכאל photo מיכאל photo](https://sso.zap.co.il/Images/Users/275141/Picture.jpg)
רכשתי את המכונה לפני כשבוע וכבר הספקתי להסתפר פעם אחת ולטפל בזקן שלי. יש לציין שרכשתי את המכונה עם סכין 0.1מ'מ היות שאני אוהב לעשות קרחת ממש. המכונה קטנה וקלה מאוד, לא מראישה. הסכין חדה ביותר וחותכת את השיער ללא קושי.היא נוחה מאוד ביד ומרגישים שהיא בנויה כמו שצריך- תוצרת גרמניה.היו לי מספר מכונות לפניה מיצרנים מוכרים וטובים ואין ספק שהיא המוצלחת ביותר.למעלה
למעלה
![מכונת תספורת 1565 Moser image](https://img.zap.co.il/pics/9/8/3/0/39920389.gif)
מכונת תספורת 1565 Moser