Oster
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 15 שנים
נמצאו 9 חוות דעת על מוצר מכונת תספורת 606 Oster
אני משתמש במכונה סך הכל יותר מעשרים(!) שנה, לפני כמה שנים התקלקלה לי, קניתי אחרת שהלכה יום אחרי תום האחריות, תיקנתי את זאתי שוב ומרוצה רק ממנה, עכשיו הולך לקנות עוד אחת כזאת כי הישנה התחילה לתלוש שערות ועובדת לעט לזה אין לי פיטרון, אבל קונה רק כזאתמומלץ בחוםזמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות התספורת, סט האביזרים, נוחות האחיזה והשימוש, תחזוקת המכונה, עמידות לאורך זמן
מכונה טובה וחזקה החזיקה כ-4 שנים.אחרי כ-4 שנים אחד הרכיבים נכנס לנבדל דבר שגרם למכונה להרעיש ולמסרקי הפלסטיק להשבר תוך זמן קצר, עם זאת המכונה עדיין עובדת טוב מאוד (אני מדביק את מסרק הפלסטיק עם צלוטייפ וממשיך להסתפר כרגיל)מכונה טובה וחזקה
לא נטענת
guy
18.07.2009
שווה קניה מכונה פשוטה עשה את העבודהיש לי אותה כמה חודשים ובינתיים היא עושה את העבודה מורידה חלק בלי להיתקע
זולה
כבדה
מגיעה רק עם 4 דרגות
קרול
12.06.2009
רצוי להמנע מקניית מכשיר זה. אין לי חמש עשרה מילים לתאר מוצר שאינו עושה את העבודה שלו. המכונה הישנה שלי שהיא בת שלש עובדת יותר טוב.לא נמצאו
המכונה מרעישה ותולשת שערות
המכונה האידיאלית מספרתבקלות בלי מאמץ ואין צורך להפסיק באמצע ולנקותבקיצור חבל על הזמן עושה הכל במהירות וביעילות
קצת מגושמת וכבדה
אביב
15.05.2007
המכונת תיספורת הכי טובה שאני מכיר מיכול הבחינות. לא מרעישה שקטה {יחסית למכונות אחרות }מורידה בקלות מורידה בקצב אחיד ומהיר מאודאחלה מכונה סוף הדרך
אין
מכונת תספורת 606 Oster