Panasonic
נמצאו 11 חוות דעת על מוצר מערכת שמע ניידת Panasonic RF800U פנסוניק
קליטה גרועה . לא ממליצה .זמן שימוש במוצר: כחודש
צורה חיצונית
קליטה גרועה
יפה , חביב , שמע סביר, כיוון תחנות עם הכפתור מצריך עדינות ודיוק , יש USB , קליטת אנטנה בינוניתזמן שימוש במוצר: מעל שנה
עושה את העבודה,, יש USB , יפה , חביב , שמע סביר
כיוון תחנות עם הכפתור מצריך עדינות ודיוק , קליטת אנטנה בינונית
בינוני. שומעים לא משהו. נראה לא משהו. חבל שקניתי. אין תמורה לכסף. לחפש מהו אחר הפעלה פשוטה
גרוע
מראה קלסי,לא גדול מידי, על חשמל וגם סוללות ובנוסף לא יקר עשה אותו מושך מאודחיבור USB
איכות שמע אפילו במרכז הארץ ותחנות "רגילות" מנדנדת. ברגע שזזים משתנה קליטת התחנה. מאוד מאחזב!
מאוד מרוצה מהמכשיר. קניתי אותו לעבודה על מנת לשמוע רדיו אינטרנט. לפעמים אני שומעת מהמחשב דרך היו אס בי , לפעמים מחברת את הנייד שלי עם כבל AUX ולפעמים שומעת רדיו רגיל.איכות הצליל מעולה והרדיו שווה כל שקלהעיצוב שלו רטרו מגניב איכות צליל, מראה, אפשרויות
אין
הרדיו הכי טוב בשוק כיום לדעתי. העיצוב, איכות הצליל, הכפתורים, התחושה מהכפתורים, ההנאה של ההורים שקנית להם מכשיר "כמו בילדות", חוייה בלתי נשכחתצליל צלול עד סוף העוצמה
מחיר סביר
עשוי מעץ
עיצוב רטרו עם כפתורי כרום
מחיר סביר
עשוי מעץ
עיצוב רטרו עם כפתורי כרום
בניגון קבצי MP3 מה-USB לא ניתן לקפוץ לתיקייה הבאה, רק להעביר אחד אחד את השירים קדימה
נרכש לפני מספר חודשים במחיר זול רגישות קליטה סבירה איכות צליל סבירה יש usb מחיר סביר קליטה סבירה
הקליטה לא אופטימלית אין אנטנה מתכווננת ואיכות הצליל אין טראבל עשיר
קניתי מכשיר זה עבור אימי בת ה-86, לאחר שמכשירי רדיו אחרים די אכזבו אותה.מדובר במכשיר רדיו איכותי ביותר, בעל רגישות קליטה מצוינת וצליל נקי וברור.בזכות זאת, ולמרות מגבלות שמיעתה, אימי סוף-סוף מצליחה להבין את המשודר !וכפי שקודמי היטיב להגדיר: "כמו במקלטי הרדיו של פעם, מהאלה שכבר לא מייצרים כיום"...- קליטה מצוינת.
- צליל איכותי: נקי, ברור ועצמתי.
- צליל איכותי: נקי, ברור ועצמתי.
עבור השימוש/הייעוד לשמו נרכש (כנ"ל) - אין למכשיר זה חסרונות.
קניתי את זה כדי להחליף את הרדיו-טייפ הקודם שהיה אצלנו במטבח, והאיכות בהחלט מורגשת... זה קולט מצויין את כל התחנות באזור (גם AM וגם FM) אפילו מבלי שפתחנו את האנטנה.הרמקול של המכשיר עוצמתי והצליל נקי ומשובח - כמו במקלטי הרדיו של פעם (מהאלה "שכבר לא מייצרים כיום").*קליטה מצוינת
*צליל איכותי ועצמתי
*עיצוב של פעם, עם מארז של עץ וטיונר אנלוגי אמיתי
*אפשרות בסיסית לנגן מ-USB ומAUX
*צליל איכותי ועצמתי
*עיצוב של פעם, עם מארז של עץ וטיונר אנלוגי אמיתי
*אפשרות בסיסית לנגן מ-USB ומAUX
*ה-USB בסיסי, מנגן רק MP3 ואין מסך שמציג תיקיות
*אין כונן CD
(נוכח הייעוד של המכשיר אני לא רואה באלה חסרונות בכלל)
*אין כונן CD
(נוכח הייעוד של המכשיר אני לא רואה באלה חסרונות בכלל)
כחובבן רדיו רציתי לקנות מכשיר עם אנטנה ארוכה קראתי באתר שהיא 81 סנטימטר והלכתי על זה כשקיבלתי את המוצר בדואר ופתחתי התרשמתי לטובה ואני מבסוט ממה שקניתיאפשר להכניס סוללות למכשיר מה שיאפשר לכם לטייל איתו ברחוב או לקחת לטיולים ליער לחורשה ולטבע וגם קל ונוח לנשיאה
האנטנה לא מסתובבת 360 מעלות אלא לימין ולשמאל
לפני שמדליקים ,עיצוב רטרו אמיתי עם כפתורי ניקל בוהקים,רדיו עוצמתי עם הפרדת צלילילם מעולה,מחיר אטרקטיבי במיוחד שנקנה בתערוכה של היבואן.עושה רושם של מוצר איכותי מאוד.רדיו חזק מאוד ,שומעים בכל הבית ,4 גלים אפשרות להתקן u's'b.
עיצוב מהמם,
עיצוב מהמם,
אין תאורה בלוח התחנות,לא קריטי אם המכשיר במקום מואר.
מערכת שמע ניידת Panasonic RF800U פנסוניק