Nokia
אספקה מהירה
נמצאו 23 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי 208 Nokia נוקיה
o7181274
13.10.2022
תבינו המכשיר המקורי הוא יותר ממאה אחוז אבל הבעיה היא במכשירים המחודשים שהם לא משהואיכות התצוגה, משך פעולת סוללה, מהירות העבודה, איכות הצליל, מערכת ההפעלה, עמידות
איכות המצלמה
טליה
17.03.2020
טלפון מצוין!! יש לי כ- 5 שנים או יותר אחלה מכשיר ממליצה מאוד ! ! קל לשימוש קטן ונוח
אין חסרונות
טלפון טוב עושה את העבודה למי שצריך שיחות נטו מכשיר קל לתפעול.קצת כבד ביחס לגדול ולביצועים.מכשיר טוב לתכלס טלפון.
כבד, בטריה יחסית חלשה ביחס לטלפון של שיחות נטו..
מוצר יפה, נח מאוד לתפעול, סוללה חזקה, איכות מדהימה ונוחה של Nokiaמאוד אהבתי את התפריטים בוסוללה מאוד חזקה
זמן הטענה קצר
זמן הטענה קצר
3 מכשירים היו לי ותוך זמן של חצי שנה עד שנתיים לכולם הלך האפשרות לשמוע את המשתמש בפלאפון בזמן שיחה. דהינו לא שומעים אותך שאתה מדבר עד שאתה מכבה ומדליק מחדש. לבעיה אין פתרון בישראל. אמרו לי שהבעיה היא שצריך להחליף רכיב אודיו, קשה מאוד מאוד למצוא אותו במעבדות וזה גם יקר ולא שווה חתקן.
מכשיר חכם סוללה לא נגמרת נוח וידידותי למשתמש נוח להפעיל מצב שקט ידידותי לחיבור בלוטוטחכם נוח לשימוש
ידידותי בכל נושא
זוכר איפה הפסקת לשמוע בכל שיר בכל השירים
חיבור ידידותי לבלוטוט
ידידותי בכל נושא
זוכר איפה הפסקת לשמוע בכל שיר בכל השירים
חיבור ידידותי לבלוטוט
גלישה איטית אבל טוב בתור שלוחה נוספת
יש לי את המכשיר בבית גיבוי, החיסרון בטלפון הזה זה סוללה חלשה - הכי חלשה שראיתי בטלפון מקשים-פשוט, מצלמה 1.3, ויחסית גדול - זה טלפון פשוט יכל להיות יותר קטן.ואל תתלהבו מי זה שיש ווצאצפ1. התמיכה נגמרת בקרוב ולא יהיה כבר וואצאפ במכשירים שהם לא אנדרואיד2. בשביל להתקין וואצאצפ זה סיפור מההפטרה, צריך להתקשר לתמיכה שהנציג יעזור להגדיר את המכשיר וזה לוקח שעה.בעיקרון זה אמור להיות הדגם שמחליף את הC2 המוכר אבל מתברר שהC2 הקודם יותר טוב, אז אם אתם מתלבטים בין זה לבין הC2 אז קחו C2 הישן עולה עליו!נוקיה פשוטה
שמע מעולה
מצלמה גרועה מהC2
וואצאצפ=מסובך להתקנה ובקרוב לא יתמוך במכשיר
מצלמה גרועה מהC2
וואצאצפ=מסובך להתקנה ובקרוב לא יתמוך במכשיר
היה לי מכשיר כזה (208) במשך שנים רבות אך התקלקל לאחרונה, הזמנתי שוב את אותו המכשיר ומסתבר כי "שיכללו" אותו בחלק מהפרמטרים ובייחוד את התוכנה והמסך שהפך מירוק לצבעוני, זה יפה.אבל כעת מגיעות המגרעות למכשיר שאני קיבלתי: א. אין על לוח המקשים כיתוב אותיות בעברית, אני צריך לנחש היכן למצוא כל אות בכתיבת מיסרון. ב. תקשורת ה-בלוטוס לא תואמת את התקן שיש במערכת השמע במכונית שלי, (לכל הטלפונים האחרים יש תקן זהה אך לטלפון המדובר אין כאשר ל- 208 הקודם שלי הייתה תקשורת תואמת). ג. הסוללה נגמרת מהר מאוד יחסית למכשיר הקודם שהוא גם 208. בקיצור, אני מאוד לא מאושר מהמכשיר שקניתי, ומומלץ לכם לברר היטב מה אתם מקבלים עוד לפני הרכישה. עדיף לקנות את ה- 208 הישן יותר (לדעתי).קל משקל.
נח לתפעול.
מסך צבעוני (שלא ממש חיוני).
נח לתפעול.
מסך צבעוני (שלא ממש חיוני).
אין כיתוב עברי בלוח המקשים.
תקן תקשורת בלוטוס חסר.
סוללה נגמרת במהירות .
לא מגיע עם מטען .
תקן תקשורת בלוטוס חסר.
סוללה נגמרת במהירות .
לא מגיע עם מטען .
עדנה
15.01.2017
פלאפון מגניב שכל מי שלא רוצה סמרטפון שיקח אותו!הוא ממש סוס עבודה חזק! מגניב יפה מאוד מהיר וגם דור שלושרמקול חזק קליטה טובה יופי ויעילות
אין ווי פי בטריה מחזיקה יום וכבר צריך להטעין
קניתי את המכשיר הזה לפני שנה ותשע חודשים כבר עבר תיקון ועכשיו הוא מת לגמרי!זה היה מכשיר של בעלי ודפקה, שזה עבד, היה די מרוצה איתו.
לא החזיק מעמד הרבה זמן
פלאפון ידידותי מאד עם נגן ומצלמה פשוט וקל לתפעול חזק עם סוללה עמידה להרבה זמן.למעלה
אין.
Menachem
12.08.2016
הסיבה המרכזית המצדיקה את רכישתו היא שמדובר במכשיר הפשוט היחיד (חמיטב ידיעתי) שתומך ווטסאפ. אבל, שימו לב - עד סוף השנה המכשיר כבר לו יתמוך בווטסאפ, כך שלמי שזה חשוב, כדאי לוותר. . ווטסאפ
עד סוף השנה לא יתמוך בווטסאפ...
Dvora
27.07.2016
טלאפון מאפןןןןן רצח אל תתיקנו קניתי לפני שנה והוא עכשיו מתפרק קא קליטה על הפנים לא מומלץץץץץץץץץ לפי דעתי שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות טלאפון טוב !!!!!!!!!!מצלמה מעולה ונגן מוזיקה מעולה
ואצף לא טוב ניתקע סמצריך לעשות התחלל סמסים לא מקבלים מכשיר על הפנים לא מוומלץ בכללללללללל
הנוקייה 208 הינו מכשיר מצויין ופשוט הוא מריץ את אפליקציות בסיסיות כמו ווצאפ, פייסבוק, גוגל (הגוגל שלו איטי) ויוטיוב (בפאלפון שלי הייתה בעיה ביוטיוב). ניתן להוריד גם עוד אפליקציות בחנות הורדות של נוקייה. אין בו ווי פיי אז צריך להשתמש בחבילת גלישה.מצלמה
מערכת סמס נוחהאחלה עיצו מקשים
מערכת סמס נוחהאחלה עיצו מקשים
זמן הטענה ארוך
אינטרנט איטי
אינטרנט איטי
מכשיר נוח לשימוש משמש אותי למשלוח מסרונים ולשיחות. נמצע ברשותי כ 5 חודשים פועל ללא תקלות. עיצוב יפה .נוחות שימוש.
קל משקל.
מחיר נוח
קל משקל.
מחיר נוח
זמן הטענה ארוך
מכשיר אמין ופשוט. רכשנו אותו לפני חצי שנה ומרוצים מאוד מהמכשיר. המכשיר מעוצב יפה וקל במשקל1. מכשיר אמין ופשוט.
2. מעוצב יפה ומקשים גדולים
3.הנדסת אנוש טובה. לא מסובך לתפעול.
4.זול
2. מעוצב יפה ומקשים גדולים
3.הנדסת אנוש טובה. לא מסובך לתפעול.
4.זול
אין
מבין בזאפ
16.06.2015
פלאפון טוב בלי wifi יש ווצאפ ואינטרנט (מהחבילה) ואפשר לשים בוא תפילון שירים ועוד ועוד ממליץ לקנות אותו לילדכם ולנוער בעיקרהכל חוץ מ...
* מצלמה (אין פלאש)
* אין תאריך עברי