Braun
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 15 שנים
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר בלנדר מוט Braun MQ535 בראון
בעקבות ניסיון טוב עם בלנדר מוט של חברת בראון ששימש אותנו שנים בנאמנות חשבנו לרכוש שוב מאותה החברה.לצערי האיכות מתחת לכל ביקורת!!!לאחר פחות מחצי שנה הלך המנוע - היות וזה היה תחת האחריות החליפו לנו את המנוע.חצי שנה לאחר מכן שוב הלך המנוע.היות וכבר אין אחריות - זה הזמן לרכוש בלנדר מוט של חברה אחרת.כשעבד, עשה עבודה מצויינת - כותש ומרסק נהדר.
איכות נמוכה
זו הפעם השנייה שאני רוכש את המוצר. מבצע ריסוק בנוזל ללא התזה וריסוק ירקות (חומוס, עגבניות מיובשות) במהירות ויעילות.יעיל וקל לשימוש. קל לניקוי
לא מצאתי
שנים היה לי בלנדר מוט של חברת Braun. אחרי שקניתי והיה בשימוש של 8 חודשים אני יכול להגיד לכם....אל תתקרבו!!!מה שנראה יפה לא תמיד נוצץ.המקשר בין המנוע לסכינים מאד עדין. נשבר לי פעמיים.המנוע נגמר אחרי חצי שנה של שימוש.בכל המצבים שלחתי לתיקון חזר אחרי שבועיים.חושבים שנגמר הסיפור? ממש לא!מכסה המיכל נשבר לפני שבוע, אין לזה אחריות. זה הזמן לקנות משהו טוב יותר.נראה מרשים, 2 מכלים, אחד קטן שנהדר לתבלינים וכתישה והשני לקרח.
כמעט הכל. חלש, מאד עדין. היה בתיקון 3 פעמים.
בלנדר טוב וחזק מגיע עם שני מיכלים בגדלים שונים ועם שני סוגי סכין שונות.מהירכותש קרח.מהיר טוחן היטב
חסרון 1. בסוג הפלסטיק לדעתי לא מספיק חזק.מכה קלה והוא נסדק
חסרון 2. אין בורר מהיריות רק שני דרגות עוצמה
חסרון 2. אין בורר מהיריות רק שני דרגות עוצמה
מוצר מצויין. המנוע של הבלנדר בלנדר חזק, הסכין מרסק הכל, כולל קרח.פשוט עושה את העבודה - מחית לתינוק, שייקים, ממרחים וכו'.הראש והסכין ממתכת, הפלסטיק עצמו עמיד ואיכותי, והכלים הפסלטיים המצורפים (כוס ובלנדר שמתחבר למנוע) לא נהיים עכורים גם לאחר שימוש אינטנסיבי. איכות גרמנית. מה שכתבתי למעלה. מצורף גם מקצף שמתחבר אליו, ככה שיש לכם למעשה מיקסר יד קטן וזמין כשצריך.
לא מצאתי
בלנדר מוט Braun MQ535 בראון