Philips
מסיר שיער Philips HP6422 פיליפס
נמצאה חוות דעת אחת על מוצר מסיר שיער Philips HP6422 פיליפס
לא מומלץ! אני ממש מאוכזבת בפעם השניה .רכשתי את המוצר לפני שנה וחצי, בהתחלה הכל עבד הסיר את השיער במהירות אין טענות לא היו בעיות ובקושי כבר היה שנה וחצי הוא התחיל לעשות בעיות ולא לעבוד כמו שצריך זרם איטי שהיה מפסיק לעבוד טוב. אז במרכז שירות של חברת האם של "אלקטרה" פלרום משהו כזה קוראים להם ,אמרו שאלך למרכז שירות הכי קרוב לביתי ולקחתי את זה לשם.ושם לא מטפלים רק בתשלום כולל בדיקת מעבדה ואמרו לי שם בחנות שזה נשלח ללוד שם יש שם מעבדה של החברה וכן יום רביעי בא שליח שלוקח את המוצרים שלהם ומחזיר השארתי להם וביקשתי שיחזירו לי את זה מתוקן ודיברתי גם עם מישהו במעבדה שלהם בלוד אמר לי ,אל תדאגי אחרי שבוע יגיע לך עובד הם ישימו במעבדה ויבדקו ויתקנו הם יודעים לתקן הכל יעבוד. כמה ימים אחרי שלקחו לי את המכשיר התקשרתי למעבדה לדעת בלוד מה קורה אם הם הצליחו לתקן ומה הייתה המעבדה ענה לי אותו אחד שעובד שם בשם צבי ואמר לי שתיקנו את זה הוא לא זוכר ק מה הבעיה כי לא עבד על זה וביקשתי ודרשתי שבטוח לפני שמביאים שיראו שהכל תקין ואין בעיה אמר אל תדאגי כולם פה מיומנים הם יודעים לסדר זה יחזור אלייך עובד מה שאמר לי לפני שלקחתי את זה ואז ביום רביעי שבוע אחרי שלקחו לי את המכשיר יתקשרו מהחנות להגיד לי שהשליח החזיר את המכשיר הכל עובד ואני הולכת לשם ובחנות אני אומרת אני רוצה לראות שהכל תקין באמת לא האמנתי פשוט ביקשתי שישימו בחשמל זה שעובד בחנות שם שוב זרם חלש ואחרי 2 שניות לגמרי לא עובד אחרי שראיתי שהחליפו שם משהו שקע או עוד משהו לא יודעת בכלל מת ולא עובד אין שירות לקחות מתעלמים ממני ולא יודעים איך לטפל דורשים ממני לקחת שוב פעם לתיקון אחרי שלא הצליחו לתקן וגם דיברתי עם זה שעובד במעבדה בלוד בטלפון דיברתי איתו הוא אומר שזה יצא מהם מתוקן והעובדים שם בדקו מה שלא נכון קיצר במעבדה אומרים לא מגיע לך חדש שוב תביאי לתיקון פעם שניה קולטים? שירות הלקוחות לא שמים עליי אין יחס מעבירים לנציגים אחרים שלא אמורים לתקן ואז ברוב שנדנדתי להם אמרו לי שנציג מנהל יחזור אליי ועדיין כלום מחכה אגב, גם הנציג אומר ששוב שיקחו את זה לתיקון ויסדרו שלפני אמר לי שלדעתי את צודקת ומגיע לך חדש. אחרי שלא הצליחו לתקן הבעיה ממשיכה להיות אני דרשתי חדש ולא שירות לקחות יכול לספק לי ולא במעבדה רק תיקונים מכשיר שעלה לי 160 ומשהו שקל לא עובד ורוצים להמשיך לתקן לי אותו ששוב יתקלקל במקום לתת לי חדש ולהגיד אי אפשר לתקן בקיצור, תתרחקו מהמוצרים שיש אחריות של אלקטרה כי האחריות שלהם זה לא באמת שלהם זה של "פלרום" משהו כזה . המעבדה שלהם של פלרום ובמעבדה לא יודעים לתקן שולחים לך בחזרה מכשיר מקולקל ולא תקין ולא מוכנים בשום פנים והאופן להביא חדש תבינו המכשירים האלה מיוצרים בסין חלקי חלקים זולים שאחרי שנה ומשהו מפסיקים לעבוד זה כבר קרה לי בדגם לפני הקודם שלהם והבנתי שכל המכשירים לשהם ככה לא ממליצה לרכוש אף דגם שלהם אלא אם כן אתם רוצים כל שנה ומשהו לקנות מכשיר חדש ולא יחזיק לכם מעמד חבל על הכסף בזבוז כסף וזמן ואין שירות תיקונים טוב וכול םשם לא נחמדים ואין שירות לקחות קיצר אכלתם אותה עם אחריות אלקטרה שלא אלקטרה אלא פלרום שיש עליהם תלונות שלא יודעים לתקן והמכשירים שלהם מתקלקלים מהרל פני שנתיים האחריות במילה אחת מאוכזבת מאוד ודורשת מכשיר חדש ואפחד לא רוצה לספק לי רק להמשיך לתקן אותו ששוב יתקלקל.כרגע אני בלי מכשיר וחייבת להסיר ואין לי איך ועד שיסדרו אם בכלל אני בלי מכשיר קיצר לא שווה שקל קונים ואחרי שנה ומשהו מתקלקל שוב למה לקנות..בהתחלה עובד רק בהתחלה ומסיר את השערות בצורה טובה במשך קצת פחות משנה וחצי עד שמתקלקל.
מתקלקל מהר לא שווה לקנות לא ממליצה כל החלקים מסין בגלל זה מתקלקל מהר לפני תום האחריות טעות לקנות.
מסיר שיער Philips HP6422 פיליפס