JBL
אספקה מהירה
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר 6.5 אינטש JBL GTO609C
yonikbb1
14.06.2024
לדעתי הדגם הכי מוצלח ומשתלם ביותר שלהם, פשוט צליל מושלם על מגבר זול מכרתי רכב כשהם מורכבים עליו והצטערתי שלא פירקתי אותם לרכב הבא ועוד אח"כ עשיתי עוד טעות שברכב הבא שמתי אותו סט עם אותם נתונים רק של אינפיניטי והם לא מתקרבים לjbl..לא מחליף אותם בעד שום רמקול אחר !זמן שימוש במוצר: מעל שנה
הכל פשוט שלמות !
לא היה ולא יהיה
תמונת המוצר
שי
19.11.2023
סאונד מצויין , חדות שמיעה מעולה, לא יקרים , מחיר מעולה ביחס למוצרזמן שימוש במוצר: כחודש
סאונד וחדות שמיעה
מחיר
מחיר
לא מצאתי
ddancee2727
27.01.2022
היה לי הרבה מאוד מערכות זאת האהובה עלי איכות טובה באס טוב מחיר פצצה לתמורה שאתה מקבל היה לי אותו 3 שנים ושוב קניתי אותו לרכב החדשזמן שימוש במוצר: מעל שנה
מחיר טוב, איכותי, קל להתקנה
אין לי טענות
רמקולים מעולים עוצמה חזקה קול איכותי מחובר אצלי על מגבר מוצר איכותי בזולזמן שימוש במוצר: כחודש
מעולה
קצת גדול לדלת
רמקול ב רמה jbl חברה טובה יש לי גם מקרן קול בבית מאולה גם באוטו שלי טויוטה יאריס לפי המלצה של בחור בחנות של אלכסנדר ב תל אביב מרוצה מאוד רמקולים מצוינים
איו
shlomi
10.04.2017
למי שרוצה איכות במחיר סביר זה הההרמקול ולא להתפשר על דגמים אחרים.פשוט צליל נקי ..הרמקולים מוגבהים אצלי ועדיין האיכות נשמרת והוא נותן באס וצלילים יפים ממליץ בחום וזאת לאחר מעבר מרמקולים של רוקפורד וקאדנסמחיר טוב
צלילים מעולים בהגברה
צלילים מעולים בהגברה
אין
קומפוננט פשוט מושלם צליל נקי וחד מאוד רמקול עם באס מדויק פשוט דגם מאוד מוצלח שווה כל שקל !!!!קרוס מדויק מאוד :)
אין
6.5 אינטש JBL GTO609C