Doogee
130 גרם
רזולוציה:
720x1280 פיקסלים
נמצאו 8 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Doogee X5
הטלפון הכי גרוע שיצא לי להשתמש אי פעם!!עוצמת שמע ממש חלש וקשה לדבר בו וגם הספיקר חלש וגם בלימחייג מעצמולא תמיד נטעןטאץ לא תמיד נלחץזמן טעינה ארוך כ 5 שעותזה אומנם עולה ממש זול אבל לא שווה כלום אבל גם בחינם הוא לא שווה - חבל על האכזבה ועל המקום שיתפוס לכם במגירה או בפח, עדיף לקנות טלפון של פעם אם אתם רוצים ממשהו ממש זול ושמישניסיתי 2 כאלה גם את דגם הפרו באמת גרועים חבל על הזמןקנה אותו כמתנה לגרושה שלך
עוצמת שמע ממש חלש וקשה לדבר בו
עושה בעיות בטעינה
טאץ לא תמיד נלחץ
זמן טעינה 5 שעות
שמע
קניתי טלפון כזה לפני שנה מאתר בחו"ל, ניפלה של ממש! אומנם המכשיר ממש זול אבל לא שווה כלום, טלפון גרוע מיומו הראשון, לא שומעים בו טוב בשיחות, הטאץ ממש גרוע ולא תמיד נלחץ, בעיות טעינה, מצלמה מיותרת (טוב על מצלמה הייתי סולח אם היה אפשר לדבר בטלפון הזה)עוד חבר לעבודה קנה טלפון כזה וגם כן אותם בעיות ולא יכל להשתמש בוהייתי מתבייש להביא את אפילו בתור מתנה!אל תתפתו למחיר הנמוך, תוסיפו עוד 100 שקל תקנה טלפון של חברה סינית טובה או שתקנו טלפון ישן אם אתם לא רוצים להוסיףאין
שמע בשיחות
טאץ
מצלמה גרוע
טאץ
מצלמה גרוע
אנונימית
31.12.2016
יש לי את הפלאפון הזה אני ממליצה עליו בחום רב נכון שרואים את המחיר ועלולים להגיד זה זול כנארה זה סתם אבל ממש ממש לא זה פשוט לא איזה מותג גדולגדול
לא נפוץ
פשוט להפעלה
חיי סוללה טובים
לא נפוץ
פשוט להפעלה
חיי סוללה טובים
מצלמה
נקנה באיביי במחיר 60 דולר כן זול אבל לא שווה כי שומעים בו חלש בשיחות אם נמצאים בחוץ תצרכו לפעיל ספיקר בשביל לשמוע משהובקיצור נסו אחר חבל על הזמן עדיף שתקנו מכשיר מבוסס WP באותו מחיר או מכשיר אנדרואיד סיני אחר של חברה טובה (שיותר יקר מין הסתם)מהיר
עברית מלאה
מסך מגע גרוע
מצלמה נוראית
ברוך
04.04.2016
x5 proפלאפון מצוין יחסית למחיר. ויתור על דברים מיותרים כמו גוף מתכת וכד', והגעה למחיר נמוך ביותר.זול. מחוות במסך נעול, חיישן תנועה לפעולות ללא מגע.
מגע מעט רעוע, מצלמה 5MP.
אצלי האינטרנט איטי בגולן טלקום.
אצלי האינטרנט איטי בגולן טלקום.
מכשיר בינוני אך ביחס למחיר שלו הוא שווה, טוב לילדים אבל מי שאוהב משחקים כבדים, שימוש באפליקציות מרובות במקביל ויישומים כבדים זה לא מכשיר בשבילו.טעינה יחסית מהירה
ניתן למצוא מגוון אביזרים נלווים
מסך איכותי
ניתן למצוא מגוון אביזרים נלווים
מסך איכותי
מצלמה בינונית
לא מאוד מהיר אבל גם לא איטי
לא מאוד מהיר אבל גם לא איטי
קניתי כבר שנים כאלו, אני מאוד מרוצה מהם. בוודאי בהתחשב במחיר, וגם בלי קשר. רמקול חזק.
זול.
זול.
לא מצאתי
המכשיר נמצא ברשותי מזה מספר חודשים ואני לחלוטין מרוצה ממנו. כל אפליקציות האנדרואיד פועלות ללא דופי, איכות וחדות תצוגת המסך בהחלט טובה והרגישות למגע האצבע נוחה ואמינהמראה כללי מוצלח
מחיר מצוין
מחיר מצוין