Breville
שירות מצוין
נמצאו 9 חוות דעת על מוצר קומקום חשמלי Breville BKE700 1.7 ליטר ברוויל
migeljac
22.12.2023
קומקום יקר, אחרי כשנה המכסה נסדק והקומקום לא מכבה את עצמו בסוף רתיחהעם המחיר והמותג ציפיתי להרבה יותרטעם המים המורתחים, נוחות האחיזה והמילוי
מהירות החימום, מדיד כמות המים
טמפרטורת הדפנות והידית, עמידות לאורך זמן
קומקום יקר - יוצר מלא אבנית במים - כל שבועיים אני נאלץ לנקות את האבנית בכדי להקטין את האבנית שעוברת לכוס אם האבנית היתה נדבקת לתחתית היה עדיף - מבעס למזוג מים ולראות בכוס מלא אבניתקשה לאות את כמות המים בקומקום ( אני רואה את כמות המים טוב יותר מתוך הקומקום מעצבן ) פשוט התאכזבתיברשותי טוסטר ברוויל ואני מאוד מאוד מרוצהמהירות החימום, נוחות האחיזה והמילוי
טמפרטורת הדפנות והידית
מדיד כמות המים, עמידות לאורך זמן
תמונת המוצר
מחמם מים במהירות הבזק. רועש, אבל זה קומקום... לא מיחם.נראה טוב ועשוי לחלוטין ממתכת פרט לתחתית גוף החימום, כך שאין דאגה לגבי עייפות החומר או חומרים מסוכנים במים.מד מים טוב אבל יכול לבלבל אם לא מסתכלים טוב.לא כבד במיוחד, לא קל.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מהירות החימום, טמפרטורת הדפנות והידית, מדיד כמות המים, נוחות האחיזה והמילוי
טעם המים המורתחים
קומקום לא זול, אבל מצד שני - זה לא פלסטיק, וזו היתה הסיבה העיקרית לרכישה. לא מרגיש שונה בהרבה לעומת קומקום רגיל, אבל הפילטר בפיה עשוי ממתכת ולכן לא מתבלה.כמו-כן, פתיחת המכסה מעודנת יותר (מקווה שזה יחזיק מעמד עם הזמן).אם היה ניתן לראות יותר טוב את כמות המים - זה היה מוצר מושלם.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
מהירות החימום, נוחות האחיזה והמילוי, עמידות לאורך זמן
מדיד כמות המים
טעם המים המורתחים, טמפרטורת הדפנות והידית
קומקום נירוסטה יפה מאד..אבל טעם לוואי נורא.גם אחרי הרתחות רבות,ניקוי,השרייה בסודה לשתייה ולימון.לא מומלץנראה יפה ומסיבי
טעם לוואי !!!
,מד גובה מים כהה , ולא רואים את גובה המים
,מד גובה מים כהה , ולא רואים את גובה המים
לאחר שלושה חודשים בשימוש אני מרוצה. הקומקום הקודם שהיה של בוש וגם לא זול בשלב הזה כבר החליד. עיצוב יפה, נוחנראה איכותי ועמיד, פתיחה טובה של המכסה עד למעלה עם כפתור. ע
המנגנון של הצילצול לא מדהים. אמור לצלצל שהמים רותחים (בעיני מיותר) אבל גם מצלצל קצת כשמניחים את הקומקום בתושבת אחרי מילוי המים.
החלון של גובה המים כהה אז קשה לראות עד איפה מלא
החלון של גובה המים כהה אז קשה לראות עד איפה מלא
קצת יקר אבל איכותי מאוד.השתמשנו בו במשך שנה אחת. עובד מושלם, אומר "דינג" כשהמים חמים.טוב מאוד - שווה כל שקל.עיצוב נחמד
איכות טובה
איכות טובה
שום דבר
היה לנו את דגם קודם במשך 8 שנים, עדיין עובד רק חקי פלטיק פנימיים התפרקו.קנינו דגם חדש, הכל טוב ויפה, אבל אין אור בפנים.זמן שימוש במוצר: כשנה
קניתי אחרי שהיה לי קומקום שלהם שהחזיק מעמד למלא מ8 שנים.
לא כ"כ מרוצה. איכות מוצר עדיין טובה , אבל... לא מעולה.
כולו נירוסטה ללא חומרים מזיקים... אבל חלודה הופיע אחרי חודש שימוש.
לא כ"כ מרוצה. איכות מוצר עדיין טובה , אבל... לא מעולה.
כולו נירוסטה ללא חומרים מזיקים... אבל חלודה הופיע אחרי חודש שימוש.
אין אור בתוך המיכל בדגם זה!
חלודה בתחתית מיכל המיים לאחר חודש שימוש
חלודה בתחתית מיכל המיים לאחר חודש שימוש
אחרי שנים של קומקומים פשוטים החלטתי להשקיע אחרי שראיתי את הקומקום שואב למעלה משבע שנים אצל אמי בבית. רכשתי אותו ואני נהנה ממנו כל פעם מחדש שווה כל שקלשקט.נוח.מסנן נירוסטה.איכות מעולה.ממליץ בחום
היה פעם יקר מאוד עכשו שווה כל שקל
תמונת המוצר