Midea
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 11 שנים
נמצאו 20 חוות דעת על מוצר מכונת כביסה Midea MFG70ES1202 7 ק"ג מידאה
המכונה עבדה טוב - 3 שנים. היתה בשימוש קל - מכונות לא מלאות, מקסימום 3 פעמים בשבוע! ואז, ללא כל סיבה הגיונית, נשברו המסבים, וזה לא בר תיקון. וצריך לקנות חדשה.פעולה מהירה, נוחות התפעול והמקשים, כביסת גרביים ופריטי לבוש קטנים
איכות ניקיון הבגדים
רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
bhmazor55
19.05.2024
המכונה הנ"ל היתה אצלנו בשימוש כמעט 6 שנים לפחות 3-4 פעמים בשבוע, כולל מכונה אחת של בגדי עבודה. יש לה פאנל בעברית, מגוון תוכניות+אפשרות לשחק עם המהירויות והחום. היה מצויין עד לפני כמה שבועות שהמיסב הלך ולכן נאלצים להיפרד בצער. למקרא חוו"ד על מכונות בין 1,000 ל 1,200שח (מרעישות, לא מנקות, תוכניות לא באורות(, אני שוקלת ברצינות לקנות שוב אות מכונה, בתקווה שאולי הפעם תחזיק יותר מ 6 שנים.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
עמידות לאורך זמן
מאוד אוהב את המכונת כביסה. אצלנו כבר שנתיים+ בלי תקלות. עושה עבודה מצוינת. זמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות ניקיון הבגדים, פעולה מהירה, נוחות התפעול והמקשים, כביסת גרביים ופריטי לבוש קטנים, עמידות לאורך זמן
רעש בעת הפעולה
יש לי כ שנתיים את המכונה ויותר מידיי תקלות המיוחד בזמן סחיטה קופצת ומפסיקה לעבוד למזלי קניתי אצל יבואן רשמי ושרות של ח. י. שהשרות שלהם טוב והמכונה באחריות אבל בסוף לא ממליץ את הדגם הזהזמן שימוש במוצר: מעל שנה
פעולה מהירה, נוחות התפעול והמקשים, כביסת גרביים ופריטי לבוש קטנים
איכות ניקיון הבגדים
רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
elibashni1234
08.12.2021
מכונה זבל לא להתעסק איתה מכונה אלטזכןזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות ניקיון הבגדים, פעולה מהירה, רעש בעת הפעולה, נוחות התפעול והמקשים, כביסת גרביים ופריטי לבוש קטנים, עמידות לאורך זמן
עובדת זה שנה בשימוש שלוש פעמים בשבועעושה את העבודה
מעט תוכניות מאפשרות טמפרטורה גבוהה.
הבעייה עם המכונות היום זה שהם שמות מעט מים, ואז רוצים לפחות להעלות את הטמפרטורה כדי שלא יצא מלוכלך
שירות זוועתי, קבלתי מוצר פגום ובמקום להחליף הם רוצים לתקן לי אותו, כמובן אני לא מסכים. פניתי לחנות לבטל עיסקה. לא להתקרב למותג הזה,אין
מוצר פשוט מדאי, אכן אפשר להגדיר זמן הפעלה מאוחר, אבל שלא כמו בבוש שאתה קובה מתי תסתיים הפעולה כאן אתה קובע מתי תתחיל ואז אתה צריך לחשב לפי התוכנית שהפעלת. יותר קל ללא תרגילי חשבון. כך גם אין גמישות במכונה לגן במקרה והפעלת אותה אין אפשרות לעצור באמצע. תוף קטן לא נכנס 7 ק''ג, מרעישה. הכביסה יוצאת נקיה והסחיטה גם בסדר גמור.מכבסת טוב וסוחטת טוב
קטן מרעיש התוכניות לא גמישות כמו בבוש. המכונה הקודמת שלי היתה בוש, הייתי מרוצה יותר.
hukhay
10.03.2020
המכונה אמורה לכבס 7 קילו בתכנית כותנה או מעורב... בפועל צריך לכבס חצי מכונה אם רוצים שיצא נקי... מגבות יצאו לי יבשות... ולא בגלל סחיטה טובה... פשוט בגלל שלא נכנס מספיק מיים.הבגדים יוצאים מלוכלכים עם סיבים דבוקים או אבקה לבנה, למרות שמשתמשת בנוזל כביסה. בנוסף, כיוון שאין מספיק מיים אז הבגדים משתפשפים אחד על השני ומתבלים מהר. טכנאי אמר שככה זה ואין מה לעשות, ולשים פחות כביסה... אז בשביל מה קניתי מכונה 7 קילו אם אני צריכה כל הזמן לכבס רק חצי כמות? הטכנאי גם אמר שצריך לכבס סטנדרטי על תכנית כותנה... אז בשביל מה יש כל כך הרבה תכניות שלא שימושיות...? כשקניתי אמרו שהמכונה חכמה ומכניסה מיים לפי משקל. בפועל לא רואים תוצאות. בקיצור, התאכזבתי.שקטה
מחיר טוב
מחיר טוב
הבגדים יוצאים לא נקיים
לא מכניסה מספיק מיים
צריך לשים ממש מעט בגדים כדי שיצא נקי
מכונה גדולה, תופסת הרבה מקום, כשבפועל לא מכבסת את כמות הבגדים שאמורה לכבס.
לא מכניסה מספיק מיים
צריך לשים ממש מעט בגדים כדי שיצא נקי
מכונה גדולה, תופסת הרבה מקום, כשבפועל לא מכבסת את כמות הבגדים שאמורה לכבס.
תמונת המוצר
בחודשים הראשונים עושה רושם של מוצר טוב ואז זה נגמר. גומיה קרועה שאין במלאי ומצריך הזמנה מיוחדת, רעשים, ועוד לא מעט רק שהתייאשתי מלכתובמראה
אמינות ושירות נורא של אלרם. לא יודע מה אתכם, אני קיבלתי על עצמי שכל מוצר חשמלי שמקבל שירות מאלרם לא ייכנס אלי הביתה.
אחרי שימוש של כ-3 שבועות וכ-5 כביסות, אנחנו סה"כ מרוצים. אנחנו זוג סטודנטים כך שאין המון כביסה לעשות. קנינו את המכונה כי היא מאוד זולה יחסית לביצועים המובטחים שלה, בעיקר כך שהיא יכולה לבצע סחיטה במהירות של עד 1200 סל"ד (כלומר מצריך פחות זמן ייבוש). המכונה טובה ועושה את העבודה.מחיר זול ושווה לכל נפש. בהחלט מומלץ למי שרוצה מכונה סטנדרטית במחיר תחרותי.
הפעלה קלה וברורה, הלחצנים על המכונה בעברית.
תוכנית סטנדרטים לבגדים מעורבים לוקחת כשעה ורבע בלבד.
הפעלה קלה וברורה, הלחצנים על המכונה בעברית.
תוכנית סטנדרטים לבגדים מעורבים לוקחת כשעה ורבע בלבד.
רעש די משמעותי.
נפח לא מאוד גדול. יש לנו סל כביסה די רציני והתברר שצריך בערך 3 כביסות כדי לרוקן אותו.
המוכנה הגיעה תקולה - תושבת עקומה הטכנאי הגיע לפתוח את המכונה וראה את התקלה ואמר שאי אפשר להפעילה , אני במרדף אחרי החבררה 3 שבועות והחצופים האלו מציעים לי טוסטר אובן פיצוי , כמה שהסברתי להם , הם בשלהם תקבל פיצוי ותישאר עם מכונה שאי אפשר לעשות איתה כלום , שרות זבל מכונה יפה , אבל יש תמונות יותר יפות
אם תצטרך את השרות שלהם , לך תחפש
ברצוני להודות לכל הגולשים על חוות דעתכםרכשתי את המוצר ע"פ חוות דעתיכם לפני כ- 5 חודשים, תוכניות הפעלה בעברית מאוד ברורות, מציין את אורך זמן פעולת הכביסה, בסך הכל מחיר המוצר 1,199 שח כולל משלוח ואחריות מלאה ל- 5 שנים (מה צריך יותר?!) אחריות ל- 5 שנים
תוכניות הפעלה בעברית
100% תמורה למחיר! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! מצוינת
בינתיים אין כמעט שנה אצלי
shaharsh19
06.04.2019
מכונה מצויינת, פשוטה להפעלה, אפשר לבחור טמפרטורה וסחיטה לכל תוכנית, יש תוכנית קצרה. אצלי כבר חצי שנה ואני מאוד מרוצה. מחיר
מבחר של תוכניות
יחסית קטנה בגודל החיצוני
אין בינתיים
Asafal
03.11.2018
הגיע מאד מהר בסהג פשוטה זולה ועושה את העבודה.יש קצת תחושה שהיא לא באמת 7 ק''ג מול ה 7 ק''ג הקודמת שלנו... הזהרו מטכנאים שמנסים להשחיל אתכם ב 400 שח של מסנן והגנת חשמל.מסנן מסנן יש בתוך במכונת כביסה והחשמל במדינתינו די יציב לא יכול להתחייב אבל כרטיסים לא ישרפו בגלל חברת חשמל במיוחד בבינייים חדשיםזול
מגיע מהר
שקטה