Epson
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מדפסת הזרקת דיו פוטו Epson L805 אפסון
סקירת Wisebuy
לירן עבדי , 08.03.2022
8.3
הדפסה אלחוטית, אידיאלית למשרדים קטנים, הדפסה מהירה של עמודי טקסט, עלויות הדפסה נמוכות במיוחד, הדפסת תמונות איכותית
נטולת מזין אוטומטי והדפסה דו-צדדית אוטומטית , התקנה ראשונית בחיבור אלחוטי מסורבלת, מלאכת מילוי דיו ממושכת ומלכלכת, ללא מסך מובנה
בשורה התחתונה
החיבור האלחוטי הראשוני ממושך ומתסכל ומילוי הדיו לכלך אותנו מדי אבל אחרי שצלחנו את שני אלה, הכל עבד כשורה. מדפסת הפוטו L805 מבית Epson חשפה יכולות הדפסת תמונות איכותיות על נייר גלוסי והדפסה זריזה של דפי טקסט סטנדרטיים. יותר מכל צריך להחמיא לצריכת הדיו היעילה שלה וכל עוד אינכם משתמשים תובעניים במיוחד, עם הדיו שמקבלים במארז תוכלו ל...
מוצר שרכשתי להמיר לסובלימציה, עובד מצויין מדפיס איכות של פוטו איכות ההדפסה, נוחות ההתקנה, צריכת דיו, אמינות העבודה, רציפות התקשורת עם המחשב
מהירות עבודה
מדפסת ממש חסכונית , מדפיסה תמונה בצבעים נכונים - תכונה ממש נדירה. איה נקנתה כדי לשלב שני יתרונות האלה ולא איכזבה. מהירות אפילו יותר גדולה ממה שציפיתי. הבעיה היחידה - תמונות באיכות רגילה יוצאות עם פסים קלים - לתמונות כדי חהשתמש רק באיכות גבוהה. וכמובן, רק דיו מקורי. דיו לא מקורי - אויב מוות של מדפסות אפסון, מניסיוני המר.מאד חסכונית, הרבה יותר חסכונית ממדפסת לייזר של HP, נגיד. נקנתה לאחר שהתחלתי להשקיע אלפים בטונרים (לא מקוריים אפילו) ונמאס לי מכך.
צבעים אמיתיים - נדיר במדפסות חסכוניות.
צבעים אמיתיים - נדיר במדפסות חסכוניות.
קצת ארוכה מדי, רמת הצבע במחסנית ניתן לראות רק מהצד ימין.
מדפיסה תמונות עם פסים קלים במצב רגיל, דרושה איכות גבוהה בלבד לתמונות.
מדפיסה תמונות עם פסים קלים במצב רגיל, דרושה איכות גבוהה בלבד לתמונות.
לא לקנות ,מדפסת מדפיסה תמונות מגורענות אני קניתי אותה ומהתחלה עשתה לי בעיות לאחר פעמיים שהיתה במעבדה החליפו לי אותה לחדשה וגם היא לא תקינה ומי שרוצה מוזמן לבוא לראות דפים דוגמאות מגיעה עם מיכלי צבע גדולים מ
לא מדפיסה באיכות ,תמונות מגורענות
מודעה