Logitech
דירוג החנות 5
משלוח חינם
אספקה מהירה
נמצאו 9 חוות דעת על מוצר עכבר אלחוטי LogiTech M171 Wireless לוגיטק
אחרי ניסיון מר עם הרבה עכברים שהתחילו לזייף מהר מאוד (תוך חודשים ספורים) המוכרת המליצה לנו עליו והוא עובד ללא תקלות כבר תקופה ארוכה.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
ביצועי העכבר, ארגונומיה ונוחות האחיזה, לחצנים וגלגלות, חיי הסוללה, יציבות החיבור למחשב, עיצוב העכבר
danieledri1991
07.07.2021
מוצר מעולה !!!!!!!זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
ביצועי העכבר, ארגונומיה ונוחות האחיזה, חיי הסוללה, יציבות החיבור למחשב, עיצוב העכבר
לחצנים וגלגלות
אחרי שעכבר אלחוטי אחר שהיה לי עשה את שלו, ידעתי על הדגם הזה של לוג'יטק במחיר טוב אבל לא הייתי בטוח. הופתעתי לטובה. בהתחלה חשבתי שהצורה לא הכי נוחה לאחיזה אבל תוך יום-יומיים זה איכשהו כבר לא מורגש. סך הכל מרוצה מהבחירה.מחיר טוב (נרכש בפחות מ-50 ש"ח ברשת מובילה). מגיב היטב לתזוזות, נוח לאחיזה גם אם בהתחלה אולי נראה שלא. קל משקל באופן מפתיע. עובד על סוללת אצבע סטנדרטית יחידה. גם מזכירים כאן בתגובה ישנה יותר על זה שאין איפה לאחסון חיבור ה-USB שלו. אולי זה היה נכון באותו זמן אבל נכון ל-2021 יש בהחלט תא קטן וייעודי בתוך העכבר עצמו (שם הוא מאוחסן מלכתחילה), לזמן שהוא לא בשימוש.
הצורה אולי טיפ-טיפה רחבה מדי, אבל יותר ויותר זניח ככל שמשתמשים.
עכבר קטן ופשוט שעושה את העבודה כמו שצריך.מכיל תא לאחסון ההתקן הנייד בתוך תא הסוללה.מושלם לעבודה עם לאפטופ.קומפקטי, נוח ומסוגנן.
אין, אלא אם הגודל קריטי.
Eli
21.07.2019
עכבר טוב, נראה יפהנוח להזיז במהלך עבודהנוח למגע , לא גורם תחושה קשה של היד ולא גורם לכאביםלא מכביד במהלך עבודהנוח
לא מסורבל
די שקט
לא מסורבל
די שקט
מעט קטן
מוצר טוב וזול. אני מרוצה מביצועי המוצר. העכבר מעוצב יפה וסולידי. המוצר מופעל על ידי סוללת AA אחת. 1. קטן ונוח לשימוש
2.זול
3.אחריות ל3 שנים
2.זול
3.אחריות ל3 שנים
לא מוצא כרגע
תמונת המוצר
היה לי בעבר סט אלחוטי של עכבר ומקלדת.במקלדת האלחותית לא היה צורך, והסוללות היו נגמרותברגע הלא מתאים.רכשתי מקלדת רגילה עם עכבר אלחוטי, סוללות מחזיקות מעמד זמן רב, ונוח לשימושנוח לשימוש, סוללות מחזקות מעמד זמן רב
אין
במחיר של כ-50 שח זה אחלה עכבר.עכבר בסיסי ולא מעייף, בעל משקל נמוך וגודל בינוני.מתאם לבעלי יד בינונית/קטנה.
נוח לשימוש
נוח לשימוש
אין
יש לי את העכבר הזה כבר חצי שנה והוא מצווין עונה על כל הדרישות שלי כל הכבוד ללוגיטיקזול מגוון צבעים גדול יחסית לעכבר אלחוטי מדוויק ולוגיטיק
הגלגלת קצת מרעישה אבל מתרגלים(יכול להיות שזה גם רק אצלי ככה)
אין מקום לאחסן את יציאת הusb של העכבר (שולי לי כי אני משתמש במחשב נייח אז היציאה מחוברת כל הזמן)
עכבר אלחוטי LogiTech M171 Wireless לוגיטק