Borner
08.05.2022
מכשיר מעולה מומלץ בכול מטבח לאוהבי הסלטיםזמן שימוש במוצר: כחודש
קל ונוח לשימוש
אין
אכזבה גדולה !!! אחרי שצפיתי בסרטונים מהארץ ומהעולם לצערי בפועל זה שונה מאוד! לא נשארות שאריות? בוודאי שנשארות, אחרי כל חיתוך של כל פרי או ירק יש צורך להשלים חיתוך ידני משום שמה שנשאר גדול מידי. המסמרים לא מחזיקים את הפרי והירק עד הסוף לרוב הוא נופל כשהפרי או הירק עוד גדול. הסכינים שמיועדים לחתוך צ'יפס מוציאים צ'יפס דק מידי.לעומת האכזבות אין לי מה לכתוב על יתרונות!
מבט ראשון, מוצר מפלסטיק, ולא משדר יוקרה. מגיע מאובזר עם מגן ידיים, לוח חלק לפרוסה, ושני לוחות עם סכינים אנכיים לחיתוך פסים או קוביות.שימוש ראשון, המתקן יציב ונראה שהפלסטיק באיכות טובה. הסכינים חדות מאוד והירקות נחתכו בקלות.ניתן לכוות את עובי הפרוסות כשמשתמשים במגש החלק, כ-4 שלבים. קל לניקוי
חד מאוד
נארז בקלות לאיחסון נוח
ניתן לשלות בעובי הפרוסות
יש אפשרות לחיתוך קוביות
פלסטיק (אבל זה בעיה שלי)
אני משתמש במנדולינה של בורנר קרוב ל 30 שנה.מידי כמה שנים יצא מודל חדש, ששיפר בעיקר את איכות החומר. פלסטיק יותר טוב ועמיד.כשגיליתי שיש דגם חדש יחסית V5, הרגשתי שנרדמתי בשמירה....רצתי וקניתי.האכזבה הייתה מיידית. המכשיר מצועצע. לא חותך בגדלים כמו המכשירים הקלאסיים. מסובך לשימוש. כאמור אכזבה כבדה.לא בדקתי בצורה יסודית את ה V3, אבל נראה לי שהוא תואם את הדגם הקלאסי.על הדגם הקודם...אין
מצועצע
קשה לתפעול