Whirlpool
ותק של 9 שנים
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מייבש כביסה Whirlpool DDLX70114 7 ק"ג ווירפול
elig
02.02.2020
היה לי מייבש של סימנס שהחזיק לי 11 שנה בבית מלא ילדיםבערב פסח לפני פחות משלש שנים הוא שבק, בלית ברירה קניתי מה שהובטח לי משלוח הכי מהיר, וזה היה המייבש הזה.אחרי פחות משנה, החיישנים כבר עשו בעיות, והיו מפסיקים את פעולת הייבוש כשהכביסה עדיין רטובה.עוד שנה חלפה והידית נשברה, כך שהיה צריך לפתוח את הדלת באמצעות החדרת האצבעות סביב לדלת,ובסוף, אחרי פחות משלש שנים, נקרעה גם הרצועה - לא היה לי שוה אפי' לנסות לקנות רצועה באפן עצמאי, וזרקתי את המייבש.שהוא כבר איננו
ראה לעיל
למי שיש הרבה זמן, ורוצה לשבת כמה שעות ליד המייבש עד שהכביסה תתייבש, מומלץ!
למי שיש הרבה זמן, ורוצה לשבת כמה שעות ליד המייבש עד שהכביסה תתייבש, מומלץ!
מייבש נוראי ! מוציא את כל האוויר החם/ לחות עם אדיי סבון /שאריות של אבק שיותר קטנות מהרשת לתוך הבית במקום בצינור אחוצה אחריי שימוש אחד הייתה שיכבת אבק על המייבש ומכונת הכביסה הגיע תכנאי ואמר שהכל תקין וככה המייבש עובד אני ממש לא יכולה לנשום כשהוא פועל וממש ממש לא ממליצה לאף אחד לעשות את הטעות של לקנות אותו למכור במחיר הוגן לא הצלחתי אז הוא עובר להיות בחוץ בגינה הבגדים יוצאים רכים מה שממש לא מפצה על הפגיעה באיכות חיים בזמן שהוא עובד
למכור במחיר הוגן לא הצלחתי אז הוא עובר להיות בחוץ בגינה
למכור במחיר הוגן לא הצלחתי אז הוא עובר להיות בחוץ בגינה
יסמין
28.08.2018
רכשתי את המייבש ואני מאוד מרוצה. תהליך הייבוש בגדים מהיר. מאוד נוח לתפעול בקיצור מומלץ בחום!!!קל לתפעל אותו
אין
מייבש כביסה Whirlpool DDLX70114 7 ק"ג ווירפול