סופגניה
אספקה מהירה
נמצאו 8 חוות דעת על מוצר סופגניות של יינות ביתן
ליטל
11.12.2017
סופגיות חמות וטריות כל הזמן, הטעם- טעים מאוד והמחיר הוגן!!! מראה שלא צריך לשלם יקר בשביל לקבל איכותמחיר טעם וטריות
אין מבחר
סופגניות סוף הדרך! הדוכני סופגניות של ינון ביתן ממוקמים בדיוק מול הכניסה לסניף והריח משגע... טעמתי שלושה סוגים וכל אחד היה מעולה והמילוי היה מעל המצופה, לא חסכו במילוי. לדעתי גם במבחינת שירות הכל מעולה ממש עובדים עם חיוך וגם חילקו טעימות :)טעם נהדר
הרבה מילוי
אחלה צוות
אין
solo
27.12.2016
אחלה של טעם מחיר מלהיב מומלץ לכאלה המתכננים לקנות כמות רבה של סופגניות לכבוד חנוכהזול
טעים
טעים
סניפים לא כל כך נגישים
אחת הסופגניות הטעימות שאכלתי. מאוד פשוטה ופריכה שאני פשוט עושה את הקניות שלי בחנוכה רק בביתןמאוד אוורירית. פריכה . הכנה מהירה בלי הרבה שמן וריבה במידת הצורך
אין..פשוט טעים
אני לא ממליץ על הסופגניות משום שלא היו בעלות הרבה ריבה אך הבצק היה בסדר וטיפה אוורירי אם כי לדעתי היה חסר סוכר משום שלא היה עם טעם. עם כל זאת מחירה של הסופגניה הוא זול מאוד ושווה את מה שמקבליםמחיר זול והבצק אוורירי וטוב
בצק חסר טעם לטעמי, אין הרבה ריבה
משה
20.12.2016
אני האמת לא חסיד של הספוגניות המיוחדות עם כל התוספות. אני אוהב את הסופגניות הקלאסיות עם הריבה. ואני רוצה להמליץ על הסופגניות הקלאסיות של יינות בייתן, א' פריכות וטעימות מאוד,ריבה במידה הנכונה.עשויות כמו שצריך. ב' מחיר מנצח. ממולץ בחוםא' פריכות וטעימות מאוד,ריבה במידה הנכונה.עשויות כמו שצריך. ב' מחיר מנצח. ממולץ בחום
אין במיוחד למי שאוהב את הסופגניות הקלאסיות
סופגיה רמה סבירה. מצדיק את המחיר שלה, אין ספק. לכן החלטתי להביא לסופגניה זו דירוג 3 כוכבים.מחיר.
טעם.
Tom
17.12.2016
הסופגניות הקלאסיות ביינות ביתן עולות 1 ש"ח לסופגניה, עם או בלי ריבה, והמיוחדות עולות 3 ב-10 ש"ח. הסופגניות טעימות מאוד,בצק טעים ומורגש וריבה טעימה,ללא ספק תמורה מצויינת למחיר!מחיר מעולה למוצר טעים
אין
סופגניות של יינות ביתן