ניידים
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 5 שנים
נמצאו 40 חוות דעת על מוצר אוזניות JBL T450BT Bluetooth
רכשתי בדיזינגוף סנטר בדיוק אותו צבע של התמונהאוזניות כיפיות ואני מאוד מתרשם מאיכות הסאונד של JBL כנראה חברה שווה ואשמח לרכוש גם רמקולים מתוצרתה בעתידלמזלי קיבלתי שרות מזלזל ביותר בKSP ולא רכשתי שם את הSONY שהיו יקרות יותרהאוזניה נוחה על האוזניים וגם עם נרדמים על הצד זה לא נורא. בגדול הם יותר טובות מה JVC IN EAR שברשותי שעולות 100 דולר. אך טיפה פחות טובות משיינהייזר חוטי שאני שומע בבית אבל עדיין הסאונד שהם מפיקות הוא די כייפי ומשתווה לכל אוזניה טובה שהייתה לי ואף מתעלה עליהלא מצאתי
ליאור
06.05.2018
אוזניות ברמה גבוהה המחיר גרושים ביחס לאיכות חומרים והשמע ממליץ בחום גם איכותי וגם לא כואב אם יהרס כי זה ממש זולבסופו של דבר מדובר בJBL harmen אז לא יכול להיות תלונותניטען מהר
מחזיק הרבה שעות
הלחצנים קצת סינים אבל לא כזה נורא .. חיפשתי משהו להתלונן חח
תמונת המוצר
צדוק
12.04.2018
עושות מה שנועדו לעשות מתאימות מאוד למסעות וטיולים שרוצים לקחת כמה דקות להירגע ממוזיקה.בניגוד למה שראיתי שמישהו ציין אני מדגיש שכן יש כפתורים לשליטה בסאונד. נטען מהר, סוללה טובה מאוד, כפתורי שליטה, מחיר זול מאוד יחסית לסוג המוצר
לוחצות על האוזניים, אין אפשרות להשתמש בכבל
מוצר בעייתי . איכות צלילי סבירה מעבר לכך לא ברור למה קונים אותו. הוא נועד לידיים בעלי ראש קטן. על ראש רגיל הוא לוחץ. לא מקנא במי שיש לו ראש גדול מהממוצע, פשוט לא רלוונטי..ואין כפתור ווליום כאילו רכשתי אוזניות מחברה עזתית בתחנה המרכזית הישנה של תל אביב.. רכשתי ב 179 ש"ח ב "באג" עקב מבצע שהיה בסוף שבוע אחרון ( פברואר 2018 ) טעות טוטלית. יש לי חשבונית קנייה למי שמפקפק באמינות. משמיע קולות .. מקיים את תפקידו הבסיסי
אין כפתור ווליום , חסכו עלינו בעלות גבוהה
קשת ראש קטנה. לוחץ על האוזניים
החיפוי סביב האוזן קטן יחסית , חסכו גם פה..
קשת ראש קטנה. לוחץ על האוזניים
החיפוי סביב האוזן קטן יחסית , חסכו גם פה..
אחלה גבר
18.12.2017
מאוד בסדר למי שמחפש בסביבות ה200 אבל נראה לי שכדי להשקיע יותר באוזניות אפילו עוד100 כיי כשמתחילים להרגיש תמיד רוצים עודבסים טובים
בלוטוס
כפתורי שליטה מהאוזניות
לוחצות חזק
קצת עשו בעיות בהתחברות לטלפון אולי כי זה לא סמארטפון [נוקיה c2]
קצת עשו בעיות בהתחברות לטלפון אולי כי זה לא סמארטפון [נוקיה c2]
אוזניות מצוינות בעלות שמע חד , מחיר מצוין . אין ספק שאלו האוזניות הטובות ביותר ביחס למחיר.שמע מצוין ,חיי סוללה מעולים,מחיר מצויין.
אין
שחר
25.09.2017
אוזניות מעולות ממש שווה את המחיר! ! !(למרות שהיה לי ספק לפני שקניתי אותם)אבל הם נהדרותיושב טוב אל האוזניים
סאונד נהדר (באס נהדר)
עיצוב יפה
סאונד נהדר (באס נהדר)
עיצוב יפה
מי שישב קרוב אליכם ישמע טוב את המוזיקה
אוזניות מעולותבאס מעולה עיצוב יפה , אוטמות מעולה את האוזנייםמחיר סביר בערך 240 שקל בקיצור jbl ממש שווים את המחירמומלצות בחום צבע שחור מבריק משלוח מהיר דרך ציטה שליחויות אטימה מושלמת לאוזניים
סאונד מצוין
סאונד מצוין