Tefal
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
ותק של 9 שנים
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר מגהץ אדים Tefal FV4911 טפאל
מגהץ חזק מאוד!! אצלי כבר מעל שנה בשימוש יומיומי ללא תקלות. כל מי שכתב שהמים מטפטפים לו ישר, צריך לדעת כלל בסיסי בשימוש במגהץ אדים: קודם כל סוגרים את הפתח של האדים, ואז ממלאים. אחר כך צריך לחכות שהנורה תיכבה. ורק אז אפשר לפתוח את האדים. ככה יודעים שהמים הגיעו לטמפרטורה הנדרשת. מי שממלא מים עם וסת פתוח, שלא יתפלא שכל המים נשפכים. במגהץ הזה יש המון פתחים לאדים. וזו הסיבה שהוא מגהץ כל כך טוב!!!!אם ממלאים מים כשהווסת פתוח, המים ישפכו מכל החורים. בניגוד למגהצי אדים אחרים שבהם יש ממש מעט חורים ולכם נזילת המים פחות מורגשת.חזק מאוד! אמין! מגהץ האדים הכי טוב שהיה לי! שמח שעשיתי בחירה חכמה!
אין
7722yy
11.06.2020
מוצר ביתי נפלא!ההספק שרשום באתר זה טעות לא 30 אלא 130 (בדקתי באתר של החנות)אני עכשיו קונה אותו פעם שניה אחרי שזה נפל לי ונשבר, עבד שנתיים בלי שום תקלה!כל הטענות על טפטופים זה בזמן מילוי מים, כי צריך להעביר את ווסת האדים למצב 0 ואח"כ למלאת,
אח"כ לחכות שהמגהץ יתחמם לפני השימוש
זה הוראות קלאסיות בכל מגהץ אדים
שווה את החיסכון לעומת מחיר של מגהץ קיטור שהוא הרבה יותר יקר והרבה יותר רגיש
אח"כ לחכות שהמגהץ יתחמם לפני השימוש
זה הוראות קלאסיות בכל מגהץ אדים
שווה את החיסכון לעומת מחיר של מגהץ קיטור שהוא הרבה יותר יקר והרבה יותר רגיש
רגיש לנפילות (כמו כל מגהץ)
אילוש
07.06.2020
המים בורחים מהחורים מייד שממלאים אותם, מוצר זבל , לצערי המוכרת בחנות המליצה לי וכשהגעתי הביתה הסתבר שאני לא הראשון שנפל בפח אין
נוזל
כל המים שהכנסתי לתוכו טפטפו באותו רגע, מכל הצדדים. החזרתי חזרה באותו רגע שקניתי.המפרט היה נראה ממש טוב אבל בתכלס כל המים נזלו מכל הכיוונים.אין
במחיר כזה מקבלים טכנולוגיה DURILIUM . ULTRAGLISS. made in France. לא יקר.אחריות לתיקון 10 שנים.זה מגהץ השני של חברת Tefal במשפחה. ניסה את פנסוניק, הספיק לחצי שנהTefal
מחיר
technology ULTRAGLISS
מחיר
technology ULTRAGLISS
לא יודע .
מגהץ זבל!!!אפילו לא היה יום אחד בשימוש ישר בחזרה לחנות.תוצרת צרפת ......ישר מטפטף בלי הפסקה ככל הנראה חיקוי או שכל החברה על הפנים.אין
מטפטף בלי הפסקה.
על הפרצוף של מגהץ.