JBL
סקירת Wisebuy
שחר שושן , 08.10.2018
7.8
שליטה נוחה ישר מהאוזניות, חיווי טעינת אוזניות
תאורה שלא ניתן לכבות, קייס טעינה גדול, באסים טובים רק אם דוחפים את האוזניות פנימה בכוח
בשורה התחתונה
ה-Free הן אוזניות True Wireless הראשונות של JBL וניכר שהחברה המוכרת השתמשה בכל הידע שלה בגזרת הסאונד הממוזער כדי לייצר את הדגם החדש. למרות שראינו תלונות רבות על ניתוקים באוזן שמאל, אנחנו לא חווינו אותן - משהו שאנחנו לא יכולים לומר על אף אוזנייה אלחוטית אחרת מסוג זה. עם זאת, היעדר התקלות הטכניות לא עזר לאוזניות להיות יותר מבינוני...
Orel
18.08.2019
רכשתי אוזניות אלו והתאכזבתי כבר לאחר 10 דקות שימושלא נוחות בעליל ,נופלות בלי סוף, קייס גדול ומגושם, סאונד מאכזב מאוד יחסית לפירמה.לא להתקרב אליהם, אם באג מכרו אותם במבצע כנראה שיש סיבה.לצערי לא מצאתי אולי זמן סוללה נוח
סאונד מאכזב
נופלות בקלות
קייס אוזניות גדול ומגושם קשה לשאת אותו כל פעם
נופלות בקלות
קייס אוזניות גדול ומגושם קשה לשאת אותו כל פעם
אחלה אוזניות, נקנו כמתנה ובהחלט ממלאות את כל הדרישות! אוטמות את האוזן בצורה מקסימלית, לא נופלות מהאוזן ו סוללה מחזירה למלא זמן.לא נופלות מהאוזן, אפשר לרוץ איתן, אוטמות את האוזן מרעשים חיצוניים ואחלה סוללה
אין
קניתי על סמך המוניטין של jbl.. האוזניות נופלות מהאוזן גם אם לא זזים, מתקלקלים, איכות נמוכה, מסובכים לתפעול..האוזניות הגרועות ביותר שקניתי.. לא לגעת! אין
נופלות באופן קבוע מהאוזניים
מתקלקלות מהר
איכות צליל נמוכה
רק אוזנייה אחת! פועלת בשיחת טלפון
מתקלקלות מהר
איכות צליל נמוכה
רק אוזנייה אחת! פועלת בשיחת טלפון
לא נוחות באוזן
לצערי אני לא מרוצה מהמוצר בכלל.איכות הסאונד סבבה. הסוללה סבירה. אבל יש מידי פעם ניתוקי בלוטוס והדבר שהפריע לי הכי הרבה הוא שבזמן שיחת טלפון שומעים רק באוזניה הימנית ולא בשתיהן(ואחרי שפניתי לחברה, מסתבר שזה פיצ'ר ולא באג.. אלוהים יודע למה). שלא נדבר על זה שהמיקרופון נוראי וכמעט בלתי אפשרי לשמוע אותי בצד השני.ממליץ להתרחק מהדגם הזהסאונד סבבה
אין כבלים בכלל
אין כבלים בכלל
מחיר!! אולי עבור חצי מהמחיר הייתי רושם על זה ביקורת טובה.
איכות שיחה גרועה מאוד
שיחה טלפון רק באוזניה אחת
ניתוקי בלוטוס מידי פעם
איכות שיחה גרועה מאוד
שיחה טלפון רק באוזניה אחת
ניתוקי בלוטוס מידי פעם
איכות כמו של JBL אין .... אבל הפעם התאכזבתי ... לא כל כך תואם לאייפון .. טו מאץ' באס ובקושי שומעים את המילים , יותר את המנגינותלמרות שניסתי להשתמש בפונקצייה דרך הטלפון להנמכת בס , עדיין מאוד חזק .. שלא נדבר על נוחות , לא נוח לאוזן , ובעיקר לא לספורט !!כל שנייה נופל מאוזן , לא נוח בכלל ... שמע בסך הכל טוב ..
מיקרופון מובנה מצוין
לא מספיק קולט קליטה רחוקה אם אני שמה בכיס האחורי
פתאום יש קצת תקיעות ..
* לא נוחות כל שנייה נופלת , לא תואם לספורט בכלל*
*באס חזק מידי *
* לא קל להשתמש באוזניה אחת , כדי להשתמש באוזניה אחת אם לא רוצים את שניהם , צריך להוציא את שניהם מהקופסה , וככה יכולה ללכת לאיבוד האוזניה השנייה ... אחרי כמה זמן איכשהו מסתדר .. לא נוח
עדיף כבר אוזניות של אפל איכתיות וקלות לשימוש.
פתאום יש קצת תקיעות ..
* לא נוחות כל שנייה נופלת , לא תואם לספורט בכלל*
*באס חזק מידי *
עדיף כבר אוזניות של אפל איכתיות וקלות לשימוש.
Osnat
30.04.2019
ממש ממש לא מומלץ. יקרות בטירוף יחסית למוצר, לא עומד בסטנדרטים הרגילים של JBL. אכזבה. איכות סאונד סבבה (לא נפלתי), אבל איטום ממש ממש טוב! בנוסף בטריה שמחזיקה לי לשבוע בלי טעינה (בשימוש בינוני)!!
נופלות כל הזמן מהאוזן ולא יושבות טוב. בנוסף הטווח קליטה שלהם ממש גרוע, כך שאני חייבת לשים את הפלאפון בכיס הימני, כי בשמאלי הוא לא קולט.
קייס גדול יחסית
קייס גדול יחסית
אוזניות מעולות, שמע מעולה נוח לתפעול. נוח לדיבור במיקורופון. ממש חווייה אחרת לעומת אוזניות לא אלחוטיות (אני אוהבת לשמוע מוזיקה וזו חוויה אחרת)איכות איכות איכות: שמע ודיבור
קצת: המחיר אבל בקטנה
B
29.01.2019
Excellent sound quality. Minor drops of BT connectivity when some obstacles between JBL Free and smartphone. Good price/quality ratioSound quality, strong battery
Minor drops in BT connectivity
David
04.01.2019
ממליץ בחום נקנה במחסני חשמל ביגאל אלון בתל אביב עם יחס טוב מאוד מצד העובדיםמעוצב מעולה
לא נופל מהאוזן
לא נופל מהאוזן