York
דירוג החנות 5
משלוח חינם
אספקה מהירה
נמצאו 2 חוות דעת על מוצר הליכון York Gel Runner יורק
רכשתי לאחרונה את ההליכון York Gel Runner ואני מאוד מרוצה מהמוצר. ההליכון מציע חוויית ריצה חלקה ושקטה, מה שמאפשר לי להתאמן בנוחות בשעות המאוחרות של הערב מבלי להפריע. מערכת הבולמי ג'ל מספקת תחושה נעימה ומפחיתה את העומס על המפרקים, שזה יתרון משמעותי עבורי.המסך מציג נתונים בצורה ברורה, כך שאני יכול לעקוב אחרי ההתקדמות שלי בקלות. עם זאת, הייתי שמח אם הייתה אפשרות לשליטה בהליכון דרך הסמארטפון, מה שהיה מקל על השימוש. כמו כן, המסך מוסתר כאשר מניחים חפצים על המדף, וזה מעט לא נוח.עוצמת הרעש בעת הפעולה, מגוון דרגות קושי, נוחות התפעול, גודל המסלול, עמידות לאורך זמן
גודל ההליכון
Oded
18.03.2022
חיפשתי הליכון לשימוש ממוצע בבית בתקציב סביר.קניתי את המכשיר מהיבואן של YORK בישראל ׳אביר ספורט׳.המוצר עומד בדרישות שלי וכיף לי להתאמן עליו, המסילה רחבה ואני לא מוגבל בתנועה, בולמי הזעזועים טובים והעיצוב שלו יפה.זמן שימוש במוצר: כחודש
רעש בעת הפעולה, מגוון דרגות קושי, נוחות התפעול, גודל, גודל המסלול, עמידות לאורך זמן
מודעה
הליכון ריצה YORK GEL RUNNER מתצוגה כחדש ניתן לבצע הזמנה באתר ואיסוף עצמי במחסנינו תל אביב , הרצליה , חיפה - בתאום מראש . המוצר זמין במלאי לאיסוף מיידי . שילוח מהיר חינם עיי מוביל מחברתינו עד בית הלקוח . הזמן עכשיו 14 יום ניסיון,הכולל שימוש והתנסות במוצר בביתך בקניה באתר .
עד 5 ימי עסקים
2,990 ₪ 2,990 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 2,990 ₪