Sony

נמצאו 52 חוות דעת על מוצר אוזניות Sony WH-1000XM3 סוני

Shai photo
Shai
06.04.2019
עד היום הייתי מעריץ של beats studio לא יכולתי לעזוב אותן. החלטתי להתפנק באוזניות חדשות כי שלי היו אצלי כבר 4 שנים. הייתי בטוח שאלך על הביטס אבל ברגע ששמתי אותן על האוזניים.. ואו. אין מה להשוות בכלל, עוקפת את כל המתחרים. איכות של מבטל הרעשים גבוהה מאוד! (30 שעות טיסה הייתי איתן על הראש ולא הרגשתי אותן בכלל. כמובן את המטוס בכלל לא שמעתי) נוחות מאוד! שליטה מלאה דרך האוזניות עצמן שזה מעולה! אפשר אפילו להוריד אפליקציה ולתכנן הכל מתוך האוזניות עצמן (רמת מבטל רעשים, אקולייזר, וכו') בכל מקרה, ממליץ בחום!
סוללה חזקה
שליטה קלה
איכות שמע
נוחות על הראש ועל האוזניים
אלחוטיות
כבל type c
אין
קניתי את האוזניות ברגע הראשון שנכנסו לזאפ, הייתי הקונה הראשון של האוזניות בארץ אבל בגלל שהיבואן התעקב האוזניות הגיעו אליי בחודש וחצי איחור, את האוזניות הזמנתי באתר headsounds ואני מאוד מרוצה משירותם ומהמתנה הנדיבה שהם נתנו על איחור היבואן (רמקול נייד חדש של חברת סוני). מהאוזניות מאוד התרשמתי מהרגע הראשון של השימוש ועד עכשיו אני עדיין מתרשם מכל הפונקציות שלהם. הסאוד מעולה ועשיר , הבאס והאקורדים הגבוהים ניתנים בקלות איכות השמע גם בהגברת הצליל רק משתפרת. איכות הביטול הרעשים הטובה שאני מכיר (ואני שמעתי דגמים רבים). לאלו שמפחדים מהמחיר ורדיקט: אם אתם לא מבינים במוסיקה על תקנו אוזניות כל כך יקרות אבל לעלו שמבינים ורוצים רמה גבוהה על תסתכלו על המחיר תקנו!בעזרת התוכנה שנלוות לאוזניות איכות הסאונד משתפרת בעוד כמה רמות.
איכות הסאונד
באסים
צלילים גבוהים ונמוכים
ביטול רעשים
שיחות טלפון
מגש כפתורים שעובד בעזרת תנועות
תוכנה
אין
אחרי שקראתי אינסוף סקירות בין אוזניות לביטול רעשים - החלטתי ללכת על הסוני האלה.ועכשיו אחרי חודשיים של שימוש יומיומי אני יכול להגיד שהן אוזניות פשוט מושלמות.יושבות ממש נוח על האוזן (הגדילו את המקום לאוזן ביחס לM2) ולדעתי נוחות בדיוק כמו אם לא יותר מהבוס.הביטול רעשים עובד בצורה מרשימה (אם אופציה לעשות אופטימיזציה שמתאימה את הלחצים לסביבה ולאוזן).הסאונד נהדר.הסוללה פשוט לא נגמרת. אני מטעין פעם בשבוע וחצי.יש לאוזניות מנגנון של כיבוי אוטומטי וגם איזהו מנגנון של פאוז אוטומטי שעוד לא הבנתי לחלוטין.השליטה במגע עובדת מעולה (צריך רק להתרגל לכיוונים כי בהתחלה כשניסיתי להגביר/להנמיך העברתי שירים)אין ספק שבוס נשארו מאחור.
נוחות
ביטול רעשים מדהים עם אופטימיזציה
שליטה במגע
סוללה שלא נגמרת
מחיר. כל כך יקרות פה בארץ.
קניתי בחו"ל באירופה ב1200 שח אחרי החזר מס.
תמונת המוצר
image from Nate
התלבטתי הרבה בין אוזניות אבל חייב להגיד שאני הכי מרוצה שיש בעולם אחת האוזניות הכי טובות בעולם ולא רואה את בוס
סוללה חזקה
ביטול רעשים מרשים ביותר