Electrolux
אספקה מהירה
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר כיריים גז Electrolux KGG6436K אלקטרולוקס
David
10.02.2022
קניתי את תנור הזכוכית electrolux KGG6436K ואחרי כמעט שנה הוא התפוצץ לי בכל המטבח. היה לי מזל שלא הייתי אז מול התנור, אחרת הייתי עיוור. זכוכית הלכה לכל מקום במטבח ובסלון שלי. התקשרתי לאלקטרולוקס מיניליין ואחרי זמן רב הם באו לבדוק את התנור. הם לא כיבדו את האחריות ולא הייתה דליפת גז שכן היא נבדקה חודש קודם על ידי חברת הגז. התרחק מהכיריים האלה ואם אפשר מאלקטרולוקס.זמן שימוש במוצר: כשנה
עוצמת החימום, מהירות ההתחממות
נוחות הניקיון, נוחות התפעול
עמידות לאורך זמן
shlomi
07.06.2021
קניתי כיריים זכוכית Electrolux KGG6436K מחנות סופר-אלקטריק בע"מ ,העבירו ליובאנית מיניליין לטיפול. התפוצץ אחרי 3 חודשים , מיניליין לא נתנו לי החלפה למוצר , לא עזרו לנו , ממש חברה מאכזבת , חושדים שהיה דליפת גז ,שלחו טכנאי של החברה בשם אלי שאמר ורשם שאין דליפת גז ושהבדיקה נמצא תקינה ,עצוב שזה ההתייחסות ללקוח שקונה מוצר החברה והחברה לא עומדת מאחורי המוצר שלה בושה !!! היה חס וחלילה והיה נפגע מישהו מבני הבית היינו במקום אחר לגמריי !!!לא ממליץ לקנות !!!! ובמיוחד לא מהיבואן מיניליין בושה וחרפה !!זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
עוצמת החימום, מהירות ההתחממות, נוחות הניקיון, נוחות התפעול, עמידות לאורך זמן
תמונת המוצר
קניתי כיריים זכוכית Electrolux KGG6436K מחנות אלקטרו ביי בע"מ , התפוצץ אחרי 3 חודשים , מיניליין לא נתנו לי החלפה למוצר , לא עזרו לנו , ממש חברה מאכזבת , חושדים שהיה דליפת גז , ממש טמטום איך לא נריח גז בבית , היה הבית נשרף מהדקה הראשונה שהרכיבו אותו !!! קנינו בחזרה כיריים חדש !!! ממש הזוילא ממליץ לקנותזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
0 יתרון
מתפוצץ אחרי 3 חודשים אולי פחות
מוצר 0
מוצר 0
מודעה
כיריים גז זכוכית 4 להבות Electrloux דגם KGG6436K KGG6436K - .
עד 10 ימי עסקים
מכירה אישית מכירה אישית משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: מכירה אישית
מודעה
כיריים גז זכוכית שחורה Electrolux KGG6436K חיישני בטיחות: נגנון ניתוק בטיחותי ע י חיישני בטחון: אספקת הגז מנותקת במקרה של כיבוי הלהבה מיקום כפתורים/חיישני נגיעה: פינה ימנית קדמית מעבר חלק מלהבה קטנה לגדולה. שלוש מידות מבערים לבישול יצירתי.
עד 7 ימי עסקים
מכירה אישית מכירה אישית משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: מכירה אישית