Miele
ותק של 11 שנים
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר שואב אבק עומד Miele Triflex HX1 Pro מילה
danny.kalisher
10.08.2024
מרגיש שחשבו כמעט על הכל עם השואב הזה, חוץ מעוצמת היניקה. אני אוהב המון דברים בשואב, אבל בשורה התחתונה, הוא פשוט לא אוסף את הלכלוך מהרצפה כמו שצריך (לעומת זאת על שטיחים הוא סבבה לגמרי).השואב הזה עם עוצמת השאיבה של דייסון זה השואב האידיאלי. מגיע עם שתי סוללות זה אחלה. עומד לבד זה אחלה. ניתן לשנות מיקום מנוע לחלק התחתון ואז היד לא מתעייפת (בניגוד לדייסון). רעש בעת הפעולה
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
fannymenahem1
29.04.2024
רכשתי אותו בלא מעט כסף אחד הגרועים פשוט לא !!זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
Rut
01.09.2022
את השואב הזה רכשתי לפני כשנה. כמעט ולא היה בשימוש כי עברנו דירה ועדיין לא קניתי שטיח. בתום שנת האחריות , המכשיר שבק. לא עובד. הכרטיס הלך. עלות התיקון 600 ש"ח. מהמותג "מילה" ציפיתי לאיכות וזה התברר כאכזבה קשה. לא מומלץ.רעש בעת הפעולה
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים
זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
רכשתי את המוצר הזה, ואיך שהגעתי הביתה המוצר לצערי לא עבד לא האמנתי לזה בעקבות שהמוצר הזה עולה לא מעט, ועוד גרמני. אומנם הגעתי באותו היום לחנות והחליפו לי את השואב עצמו ( המנוע בלבד) אבל לא האמנתי לזהשואב נקנה בעקבות שיד לי בבית כלבה וגם ארנב שואב מאוד טוב, בדקתי אותו ומול דייסון v11 שיש לאמא שלי, והמילר שאב יותר דברים מה שהדייסון לא שאב.
לא עומד הוא חייב להיות תלוי או במקום לא יכול לעמוד.
שואב אבק עומד Miele Triflex HX1 Pro מילה
החל מ- 2,955 ₪