Jimmy
אספקה מהירה
נמצאו 23 חוות דעת על מוצר שואב אבק עומד Jimmy JV85 Pro
miri05832
11.08.2024
יש לי שנה וחצי.מחזיק מצוין.עוצמתי מאוד.מבחינת אחיזה פחות נח. לא מאוד שקט אבל לא מפריע לי.ממליצה מאוד.כל האביזרים מצויינים.אפשר אפילו לשטוף את האביזרים והגלגלות.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות הניקיון, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה
scorpx200
30.09.2023
מוצר לחודש וחצי. חלש הכול דפקת כול פרט תבינו אחרי חודש וחציאיכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
ממליצה מאוד, שואב חזק מאוד וקל לניקוי, מגיעים באריזה המון חלקים וראשים שונים ויצא לי להשתמש כמעט בכולם- מעוליםיש צג לד שמציג את עוצמת השאיבה (eco, turbo, max) ואת אחוז הסוללה שנותרחיסרון יחיד בהשוואה למתחרה הבולט בשוק- מעט כבד יותר לאחיזה בגלל המבנה שלו (מיכל ומנוע לרוחב ולא לאורך)זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
רעש בעת הפעולה
yakirvarulker
05.04.2022
הרבה תמורה קצת כסףשווה כל שקל זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
שואב מצויין!!! זמן עבודה ארוך, ברך מתקפלת, מגוון אביזרים והכי חשוב במחיר שפוי!זמן שימוש במוצר: מעל שנה
Elad
04.04.2022
מוצר חזק ואיכותי שווה כל שקלזמן שימוש במוצר: כשנה
imanuelronlight
04.04.2022
השואב מגיע עם מפרט עשיר של אביזרים עוצמתי ואני מרוצה מאוד זמן שימוש במוצר: כשנה
מוצר סה"כ טוב, אבל צריך לרוקן ולנקות אותו בתדירות גבוהה מה שגורם לבלאי מהיר של המכשירזמן שימוש במוצר: כשנה
איכות הניקיון, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל
נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
Sofi Chai
04.09.2021
השואב הכי גרוע שיש, אומרים זמן שאיבה 70 דקות הסוללה לא מספיקה אפילו לחמש דקות כבר מהיום הראשון. לא מומלץ!! המוכרנים מתוגמלים עליו ודוחפים אותו במקום דייסון, בזבוז של כסףזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
אביזרים, אורך כבל החשמל
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
תמונת המוצר
המכשיר אחרי שבועיים לא מטעין. נוסף לכל הצרות אין תמיכה ברונלייט. מתקשרים וכל מה שמקבלים זה צאט וירטואלי. בושה וחרפה. כשהמכשיר עובד הוא טוב אבל אם אחרי שבועיים יש כ"כ הרבה בעיות אז אני ממש לא ממליץ בנוסף הקביעה שהוא נותן 70 דקות עבודה זו בדיחה עצובה. אחרי כרבע שעה שאיבה על מצב טורבו הסוללה הגיעה ל14%. לא ממליץ כלל. זמן שימוש במוצר: כחודש
הרבה חלקים
תחנות שירות מוגבלות
תמונת המוצר
גוסטבו
24.06.2021
מוצר טוב תמורת המחיר,אין צורך לשלם על פירמה מוכרת יותרזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
רעש בעת הפעולה, זמן סוללה
barel1952
21.06.2021
שווה את התמורה עובד כהלכהאיכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
שואב מעולה, נוח לתחזוקה. חזק מספיק גם בשאיבה לא על עוצמה מלאה, וככה ניתן לשאוב לאורך הרבה זמןזמן שימוש במוצר: כחודש
עוצמת שאיבה
מתפרק בקלות
מתפרק בקלות
מעט כבד ביד לאחר כמה דקות של שאיבה
מוצר טוב בסהכ התלבטתי מאד אם לקנות אותו, הוא בסדר גמור, זול ,הוא לא שואב כמו הדייסון אבל יחסית למחיר טוב ושווה זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
איכות הניקיון
שאיבה חזקה, סוללה מחזיקה לזמן רב, נוח לעבודה מרוצה מהקנייה.זמן שימוש במוצר: כחודש
שואב חזק ואמין
ניקוי קל של חלקי השואב לאחר שימוש