TP-Link
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
ותק של 20 שנים
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר ראוטר TP-Link Archer AX20 AX1800
יש לי את המוצר הזה בערך 3 שנים אם לא יותר. קניתי גם לאחותי וגם לאמא שלי. המוצר הזה הוא טוב יחס מחיר לתמורה.בסופו של יום, למשתמש הביתי הוא יצליח לספק את הדברים.כאשר הראוטר ( אצל אמא שלי) בממד יש מגדיל טווח בסלון. אצלי בבית הראוטר עם מגדיל טווח במסדרון. ( הבית שלי ושל אמא שלי, 90 מטר אצל אמא שלי בגינה זה רק 110 מטר ויש לה קליטה מצוינת גם בחניון למעטה! ) אצל אחותי הבית הוא 110 מטר יש קליטה טובה בכל החדרים רק בממד קצץ קשה לוזמן שימוש במוצר: מעל שנה
מהירות גלישה אלחוטית, טווח קליטה אלחוטית, התקנה והגדרות, יציבות החיבור
תמונת המוצר
ראוטר מעולה! קל להתקנה, נותן עוצמה טובה גם בקומה שניה וגם בממ"ד. ממליץ!זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
נוחות ההתקנה, איכות החיבור, מהירות הגלישה, טווח הקליטה, עמידות המוצר
מומלץ מאוד , שירות אמין משלוח מהירזמן שימוש במוצר: כחודש
מהירות גלישה קווית, מהירות גלישה אלחוטית, טווח קליטה אלחוטית, התקנה והגדרות, יציבות החיבור
בינתיים נראה בסדר גמור. הייתה לי בעיה שאחד מהמחשבים הניידים לא הצליח להתחבר בשום צורה. בשיחה לתמיכה הם ניסו להתנער ואמרו שהבעיה במחשב. לאחר התעקשות איתם גילו הגדרה שצריך לשנות והכל עבד.זמן שימוש במוצר: כחודש
תומך בתקנים הכי חדשים
לא מספיק זמן אצלי בשביל להתרשם
לא מספיק זמן אצלי בשביל להתרשם
Nir
08.01.2021
ראוטר איכותי, יציב, חזק - ליגה אחרת של גלישה אלחוטית..התשתית שלי תומכת ב-100 מגה-בייט, ובאמצעות הציוד המושכר של ספק האינטרנט מהירות הגלישה שלי בווייפיי הייתה 4 מגה-בייט.לאחר שהתקנתי את הראוטר הזה באופן עצמאי, מהירות הגלישה האלחוטית שלי בבית עלתה ל85-90 מגה בייט בשנייה!!! פי 20 יותר מהיר! התקנה סופר קלה באמצעות האפליקציה של TP-LINKמהירות גבוהה מאוד!
עיצוב יפה
טווח גדול בכל חדרי הבית (גם בחדרים המרוחקים למכשיר)
עיצוב יפה
טווח גדול בכל חדרי הבית (גם בחדרים המרוחקים למכשיר)
אין.
שווה כל שקל
שווה כל שקל
הראוטר ממוקם במרכז הבית (בית פרטי 150 מ"ר) והקליטה מדהימה בכל הבית ואפילו בחצר ובחדר מקלט כשהדלת סגורה!ממליץ בחום לא להסתמך על החומרה הבינונית שחברות התקשורת משאילות לנו, אלא לקנות ראוטר כזה באופן פרטי, ההבדל שמים וארץ.פשוט לשימוש והתקנה, קליטה חזקה בכל מקום, דור 6 (AX), לא יקר בכלל ביחס למה שהוא מציע.
אצלי כבר חודשיים ולא נתקלתי בחסרונות
ראוטר TP-Link Archer AX20 AX1800