Bosch
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
ותק של 6 שנים
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר מכונת כביסה Bosch WAN2428MPL 8 ק"ג בוש
קניתי משופרסל, אחרי פחות משנה התקלקל, בא טכנאי מחברת תמוז ושם כרטיס כנראה מחודש או משהו נחות אחר. אחרי שנה וחודש המכונה שבקה חיים ואחריות אין. הזול הוא היקר..זמן שימוש במוצר: כשנה
איכות ניקיון הבגדים, פעולה מהירה, רעש בעת הפעולה, כביסת גרביים ופריטי לבוש קטנים
נוחות התפעול והמקשים
עמידות לאורך זמן
קניתי דרך שופרסל און ליין אחלה ששירות והובלה. בשימוש כבר 3 חודשים , שקטה מאוד, מנקה היטב את הבגדים וגם סוחטת היטב כך שהמייבש לא צריך תוכנית הכי ארוכה, לא מפריע לי שהתוכניות כל הכפתורים כתובות בפולנית, לומדים מהרמה זה אומר, מרוצה מאוד מהמחיר מהשרות שווה!!!!! זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות ניקיון הבגדים, פעולה מהירה, רעש בעת הפעולה, נוחות התפעול והמקשים, כביסת גרביים ופריטי לבוש קטנים, עמידות לאורך זמן
לא להתקרב . שילוב של מוצר גרוע ושירות עוד יותר גרוע .זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
מכונה מצוינת. שקטה ויעילה. נוחה לתכנות - יש לי 6 סוגים שונים של כביסות, קל לקבוע טמפרטורה ומספר סיבובים בסחיטה. התפריט בפולנית - שפת האם שלי.זמן שימוש במוצר: כחודש
עובד מצוין ומאוד שקט מומלץזמן שימוש במוצר: כחודש
מאוד שקט
לא מצאתי חסרונות
שקטה מאוד ומהירהשקטה מאוד
צריך מדבקה בעברית לכסות את המלל בפולנית. לא נורא אבל פחות יפה.
מכונת כביסה Bosch WAN2428MPL 8 ק"ג בוש
החל מ- 1,950 ₪