Dreame
ותק של 14 שנים
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר שואב אבק עומד Dreame T20
yoniuyt1
23.01.2024
קניתי אותו לפני שלוש שנים והסוללה מתה כבר לא עובדת ! יש חלקי חילוףזמן שימוש במוצר: מעל שנה
נוחות התחזוקה, אביזרים
איכות הניקיון, רעש בעת הפעולה
זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
moshecas
06.12.2022
אחרי חצי שנה שעבד יחסית טוב השאיבה במצב טורבו לא עובד, לא עוזר כלום המיכל נקי הצינורות פתוחים, על מוצרים כאלה נאמר משלמים מעט מקבלים מוצר בינוני לגמרי, לרוב מוצרים איכותיים עולים יותר וזה המוטו הנכון. לא חוזר על אותה טעות פעמיים. זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה
עמידות לאורך זמן
קניתי את השואב לפני כמה ימים אחרי שהיה לי דייסון. בנתיים לא מצאתי הבדל בינהם, חוץ מהמחיר.השואב עוצמתי, שקט והסוללה מחזיקה יפה. בא עם כל האביזרים תמורה נהדרת למחיר, אני מאד מרוצה. איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל
מוצר נחמד, עושה את העבודה, אצלי המסך שלו נדפק אחרי חודשים בודדים.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה
אביזרים, זמן סוללה
רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
ליאורה
26.12.2021
מוצר מצויין יעיל מחיר ושרות טוב מאדמאד מרוצה היה לי גם קודם דגם אחר. והייתי מרוצה זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
בנתיים אין תלונות. תליתי על הקיר. חיברתי לחשמל. בבוקר עשיתי נקייון של ספה. מצויין.נמשיך שימוש ונבדוק בשתיחים.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
אפרת לוי
24.03.2021
שואב מעולה! מרוצה ממנו ממש נוח וקל. המליצו לי עליו וקצת חששתי כי לא הכרתי את המותג אבל כח משמעית בחרתי נכון! ממליצה בחוםםםזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
משקל זמן שאיבה ועוצמת שאיבה
אין