Philips
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 19 שנים
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר מכונת גילוח Philips S5585/10 פיליפס
המכונה מצוינת- מגלחת טוב מאד וידידותית למשתמשאבל- חלקי הפלסטיק שלה עדינים מאד והשקית שהגיעה עמה לא מגינה ממכות בנסיעות- לא מתאימה לנערים ולבעלי ידיים שמאליותאיכות הגילוח, גילוח באזורים קשים
קלות הניקיון
עמידות לאורך זמן
לא להתקרב.מכונה גרועה ביותר.איכות הגילוח זה פשוט אסון.היו לי כמה מכונות PHILLIPS ,בזאת הכי גרועה.נקנתה לפני חצי שנה,ויש לי מספיק זמן להגיע למסקנות ולהביע את דעתי באחראיות מלאה.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
קלות הניקיון, חיי הסוללה
איכות הגילוח, גילוח באזורים קשים, עמידות לאורך זמן
אמיר
13.08.2022
מכונה מאכזבת. צריך לעבור עוד ועוד פעמים על אותו איזור כדי שיגולח למשעי. לא מבין את הביקורות המהללות לפני. זמן שימוש במוצר: כחודש
קלות הניקיון, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
איכות הגילוח
גילוח באזורים קשים
kobisa2
11.08.2022
מכונה מצויינת , מגלחת מהר מאוד וממש חלק.היו לי בעבר כמה מכונות וזאת עולה על כולן. מחיר מצויין .זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
Meir
28.07.2022
מכונת גילוח פשוט מדהימה של פיליפס.היתה לי פיליפס דגם sw6700 לפניה והיא הייתה יותר יקרה וגילוח על הפנים.זו מכונה מדהימה,גילוח חלק כמו תער תוך דקה או שניים ונעימה למגע עם הפנים.בקיצור מי שמתלבט זו המכונה פשוט לרוץ ולקנות,ויש להשיג סט סכינים להחלפה ולא יקר.והמכונה באישור צומת.זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הגילוח, גילוח באזורים קשים, קלות הניקיון, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
יחסית למכונות קודמות שהיו לי, דגם המכונה הזה הוא ממש קפיצת מדרגה מבחינת איכות הגילוח. איכות גילוח קרוב מאוד ואפילו זהה לגילוח עם סכין גילוח. מכונה מעולה. אני ממש מרוצה וממליץ מאוד. שווה כל שקל!זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מכונה טובה קלה לתפעול קלה לניקויזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מכונת גילוח Philips S5585/10 פיליפס