Samsung
ותק של 22 שנים
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר טלוויזיה Samsung QE75QN85A 4K 75 אינטש סמסונג
tomer.koresh
10.11.2024
טלוויזיה טובה, אבל ממש לא מצדיקה את המחיר.איכות תמונה, איכות הצליל, נוחות התפעול ומערכת ההפעלה, זוויות צפייה, נוחות השלט, עמידות לאורך זמן
annamorgi
23.07.2023
טלוויזיה מדהימה! איכות באמת מטורפת, זווית צפיה רחבה. נראית ממש דקיקה ויפיפה, ביצועים מצויינים. לא היו שום תקלות או חוסר שביעות ממנה, רק שבחים מכל מי שצופה בה.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
eshalman
14.05.2022
טלויזיה מעולה the best value for moneyזמן שימוש במוצר: כחודש
מסך מדהים , איכות תמונה מהטובות שיצא לי להיתקל בהן . נוחה וקלה לתפעול ,לאחר המון התלבטויות ובירורים לפני קניית המסך מרגיש שעשיתי את הבחירה הטובה ביותר . מומלץ מאוד!!זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות תמונה, איכות הצליל, נוחות התפעול ומערכת ההפעלה, זוויות צפייה, נוחות השלט
רואים טוב לא מדהים רוב התוכן שאני רואה הוא HD. בחנות היה הבדל רציני בצפיה ברמה זו מול טלבזיות אחרות.לדעתי המחיר אינו המצדיק את מוצר. אני מרוצה ממנו אך לדעתי כן ניתן לקבל אותה איכות בפחות.זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הצליל, נוחות התפעול ומערכת ההפעלה, נוחות השלט
איכות תמונה, זוויות צפייה