Hisense
דירוג החנות 4.5
משלוח חינם
ותק של 22 שנים
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מקרר מקפיא תחתון Hisense RD62SKI 463 ליטר הייסנס
אז אחרי לבטים רבים! קניתי את המקרר. היה חשוב לי שלא יהיה בצבע כהה ולכן לא הזמנתי את הדגם המחודש שלו, אלא את זה ספציפית (כבר קצת קשה למצוא אותו). עוד לא יכולה להביע את דעתי כמעט על כלום, רק רוצה לציין שלאחר שחיברתי אותו לחשמל (חיכיתי כמה שעות אחרי ההובלה) הוא התחמם מאוד בדפנות ואפילו הגומיות מבפנים היו חמות מאוד וקצת נבהלתי, אבל זה כנראה היה רק בשלב הראשוני של פעולת ההתקררות שלו. בבוקר כבר הייתה טמפ' תקינה.עוד דבר שחסר לי בו זה מגשי ביצים ומגירה נשלפת למוצרי חלב. בדיעבד אולי הייתי חושבת על דגם קצת אחר...המגירות היחידות במקרר עצמו מיועדות למעשה לפירות וירקות.מכיוון שרק הגיע אתמול עוד קשה לי להתייחס לחלוקה, למקום האחרון, לרעש ולאיכות.עוד דבר שחשוב לשים לב - אם המקרר נכנס בדיוק בנישה ייעודית (כמו אצלי) הדלת לא יכולה להיפתח בזווית כזו שתאפשר למגירה מימין להיפתח עד הסוף ולהישלף החוצה.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
חלוקת תאים של תא הקירור
Roey
05.07.2023
תתרחקו מהמקרר הזה כמו לאשהוא מקפיא את המוצרים שבמקרר והשירות לקוחות לא יודעים איך להתמודד עם הבעיה אני במרדף אחריהם הוא מזיע פתאום מבפנים והם טוענים בחרה שהכול תקין אל תיפלו כמוני אל תקנו את המקרר הזהרעש המנוע, נוחות הניקיון
חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות, עמידות לאורך זמן
אופיר
10.11.2022
ב"הרכשתי את המקרר לפני כחודש, המנוע רועש נורא, כמו כן המקרר מזיע מבפנים ממש לא טוב לירקות, בנוסף תא ההקפאה מאוד קטן מכיוון שהמנוע תופס הרבה מקום, בשורה התחתונה לא מרוצה מהרכישה בדיעבד הייתי מוסיף 1000 - 1500 שקלים וקונה משהו יותר איכותי.בשורות טובות.זמן שימוש במוצר: כחודש
חלוקת תאים של תא הקירור, נוחות הניקיון
רעש המנוע, נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות