Nothing
ותק של 20 שנים
נמצאו 16 חוות דעת על מוצר אוזניות אלחוטיות Nothing Ear (1) b181
avishaidavidi3
27.02.2023
אוזניות ממש ממש טובותאיכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
theafterlife.il
23.02.2023
יושבות טוב באוזן וקלות.איכות צליל מספקת.יש נטייה להתנתק או להיקטע.סוללה מספיקה ל 3 שעות גג באוזן.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות הצליל, נוחות על האוזניים, גודל וניידות
איכות הבאסים
זמן סוללה
המוצר ל-א מ-ס-פ-ק, איכות שמע ווך כדי שיחה מתנתק עד כדי כך שלא שומעים אותי כאשר אני מדבר. לא פעם ולא פעמיים נאלצתי להסיר את האוזניות ולהתחיל לדבר עם הטלפון באוזן כאשר החזרתי את האוזניות לכיס. פשוט כי לא שומעים אותי. ממש אבסורד. מדובר על אוזניות של 380 שקל ולא שוות 50 שקל. זמן סוללה, גודל וניידות
איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים
איכות הצליל
anatd101
07.01.2023
איכות שמע טובה מאוד סאונד מאוד מדויק הבאסים לא משהו מאוד קלות ונוחות על האוזן המקשים מאוד נוחים לשימוש אבל לא תמיד עובדים ולפעמים אני לוחץ והם לם לא מגיביםהאטימות בהתחלה היתה יותר טובה לדעתי אחרי העידכון האיכות ירדה אבל עדיין טובה מאוד יחסית לאוזניות אחרות מנסיוןזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הצליל, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, גודל וניידות
איכות הבאסים, זמן סוללה
אוזניות פצצה במחיר הזהזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הצליל, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה
איכות הבאסים, גודל וניידות
aa0534142740
23.09.2022
אחלה אוזניות! הטעינה הספיקה לי לשבועיים והם מאוד נוחות על האוזניים ממליץ!!!זמן שימוש במוצר: כחודש
גילי
12.08.2022
רכשתי את האוזניות אחרי שבחור צעיר המליץ לי עליהם- 400 ש"ח זה לא זול יחסית ל150 או 200 אבל יתר זול מ800 ש"ח.עיצוב כופסת הטעינה יחודי -עדין היא קצת מציקה לי בכיס.הסאונד מעולה לדעתי- תענוג לשמוע,צליל איכותי. הם נוחות ונשארות באוזןמבחינת זמן סוללה שלהן- די ארוך מפקות לי לבערך יום .גם שומעים אותי טוב כשאני מדבר דרכן-בניגוד לאוזניות יותר ולות שהיו לי-כי הם השתמשו בטכנולגיה מיוחדת כדי שמי שמשתמש בהן ישמעו אותו טוב. שוות את הכסף.זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה
איכות הצליל, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה
איכות הבאסים, גודל וניידות
le.musicman
25.07.2022
בהתחלה היה מצויין.. אחרי תקופה קצרה כל מי שדיברתי איתו התלונן שלא שומע אותי..אחרי שהחליפו לי את האוזניות במסגרת האחריות (באג עשו עבודה ממש יפה) אבל עדיין זה חוזר לעצמו ועדכוני התוכנה גם לא עוזרים לבעיה.. ממש מבאסמבחינת סאונד וענידה אוזניה מצויינת אם אתם מדברים הרבה בטלפון ממש לא מומלץ.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות הצליל, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, גודל וניידות
זמן סוללה
הביטול רעשים של הnothing ממש זבל גם אחרי עידכון תוכנההביטול רעשים פתאום יורד באיכות באופן משמעותי ואז חוזר אחרי 20 שניותהקאצ' שזה קורה בדיוק שאני עובר ליד דברים ממש מרעישים כמו מנוע של אוטובוסכשחזרתי לחנות הרשמית של באג ששם קניתי המוכר הכיר את המקרה ואמר לי שהוא מכיר את התופעה וזה בגלל שהאוזניות רגישות לרעש!!!אבל יש לו אותם והוא עדיין חושב שהם ממש טובותWTF?????!!!!!!חוץ מזה הסאונד סבבה מאוד מאוזןסוללה נחמדה לא יותר מזהממש נוחות על האוזניים ודיבורית ממש טובהזמן שימוש במוצר: כחודש
נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה
איכות הצליל, איכות הבאסים, גודל וניידות
איכות פסיכית של סאונד דיבורית ואיטום רעשים חווית מוצר מאוד מהנה זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
נוחות על האוזניים
לאחר שבוע של שימוש אני חייב לציין שהאוזניות בהחלט עושות רושם טוב ומספקות את הסחורה. מצויינות לשיחות טלפון ולא רעות בכלל למוזיקה עם באסים לא רעים בכלל. הביטול רעשים לא הביטול רעשים הכי טוב שתמצאו באוזניות אבל הוא יעשה את העבודה אם אתם באוטובוס או לעד מכונת כביסה ודברים כאלה.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
קניתי מבאג אוזניות באיכות מעולה. (אני מדבר על דיבור מוזיקה לא עניין אותי).מחיר פצצה שוות בהחלט. זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הצליל, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
לדעתי האוזניות גרועות למוסיקה אך טובות לדיבור בלבדזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
איכות הצליל
איכות הבאסים
SHOHAM SHALOM
06.01.2022
לפי דעתי האוזניות הכי טובות שהשתמשתי לחידושי גם כיליתי שהן עמידות במים מספקות בצורה הכי טובה ומספקות את הסחורהלמי שגר בירושלים ממליץ על גו מובייל בסינימה סיטיאיכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
תמונת המוצר
שוות כל שקל!יש המון סקירות בגוגל וגם סירטונים ביוטיוב שמפרשים בצורה טובה איך הכל עובד.זמן שימוש במוצר: כחודש
אוזניות אלחוטיות Nothing Ear (1) b181