Ninja
אספקה מהירה
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר טוסטר אובן Ninja DT203 נינג'ה
לא לא
18.11.2024
מרעיש מאוד, גם רבע שעה אחרי שסיים לבשל. מוציא ריח בזמן הבישול. הרבה יותר מהמצופה במוצר ברמה המחיר הזו.הדפנות מתחממות מאוד. הרבה יותר מטוסטר קודם שהיה לי. רשום גם שאסור להשאיר ללא השגחה בזמן הבישול. התוכניות לא חכמות במיוחד. זה פשוט טוסטר עם תצוגה יפה וטיימר. בקיצור - מאוד לא מרוצים. ממש לא מומלץ.מרעיש מאוד, ומוציא המון ריח. זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מימדים
איכות החימום, מהירות החימום, עמידות לאורך זמן
נוחות הניקיון
דניאל
09.07.2024
מוצר הכי גרוע בעולם תיזהרו ליקנות הוא שרף לי כמעט את כל הבית הוא מתחמם ועלה באת מסוכן ולא בטיחותי וחוץ מיזה שהוא כן עובד האוכל יוצא לא מבושל ורטוב מושי כאילו שוחה בשמן פשוט המלצה שלי תיקנו בוש סימנס זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות החימום, מהירות החימום, מימדים, נוחות הניקיון, עמידות לאורך זמן
motigl46
12.03.2024
אי אפשר לנקות אותו השומן מצטבר על הדפנות ומטפטף על המזון.מסוכן לבריאות .זאת הסיבה העיקרית לא לרכוש אותו .איכות החימום, מהירות החימום, מימדים, נוחות הניקיון, עמידות לאורך זמן
dror.19a
01.01.2024
הטוסטר רועש מאוד. לטענת החברה ככה זה.לא ממליץ בגלל הרעשאיכות החימום, מהירות החימום, נוחות הניקיון
מימדים
התנור לכשעצמו דיי טוב אך לצערי החומרים מהם עשויים המגש התחתון ורשת עוד תבנית רשת..המתכת לא טובה ואי אפשר לנקותה.. כנ"ל החלל הפנימי של התנור..אפילו מסיר שומנים לא עובד..נראה רע מבפנים.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות החימום, מהירות החימום
מימדים, נוחות הניקיון, עמידות לאורך זמן