Westinghouse
דירוג החנות 4.5
משלוח חינם
ותק של 17 שנים
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מאוורר תקרה Longwood 42" CCT עם שלט Westinghouse
מאוורר מצויין אך השמיע תיקים קליקים חלשים, אך מעצבנים, לכן הוחלף למותג אחר שהיה מרעיש יותר ואז שוב הוחלף ללונגווד חדש וסוף סוף שקט. כולל 6 מהירויות ומצב חורף (סיבוב הפוך המפזר את האוויר דרך התקרה ולא ישיר) שימושי בלילה. תאורה מצויינת ב3 גוונים, נדלק בגוון האחרון שהיה בשימוש. בהזדמנות זו ברצוני לשבח את השרות של היבואן "סאיינט"!זמן שימוש במוצר: כחודש
עוצמת הרעש, נוחות התפעול, בטיחות בסביבת ילדים, עמידות לאורך זמן
התקנה פשוטה והמאוורר שקט, מפיק אויר נעים ונראה טוב, הותקן בחדר בגודל 10 מ"ר, שני דברים שלא אהבתי:1. אין אפשרות לקבע את צבע התאורה ובכל הפעלה האור נדלק בצבע אחר כך שאם אני רוצה תמיד אור לבן אני צריך לכבות ולהדליק את האור עוד פעם או פעמיים עד לקבלת אור לבן.2. המאוורר הותקן במקום מנורת תקרה עם מפסק קבוע בקיר, אין אפשרות שהמפסק בקיר ישלוט על התאורה בלבד, המפסק שולט על המאוורר ועל האור ביחד ולכן אני משאיר אותו קבוע דולק ומתפעל את התאורה והמאוורר רק דרך השלט, היה הרבה יותר טוב אם המפסק בקיר היה שולט על התאורה בלבד ודרך השלט לשלוט על המאוורר. עוצמת הרעש, בטיחות בסביבת ילדים
נוחות התפעול
תמונת המוצר
ronittamir
21.05.2023
מוצר מצוין!שקט מאד. עוצמות האוורור מאפשרות מענה לכל צורך.מחיר מעולה ביחס לתמורה הגבוהה.יש אפשרות לשני סוגי תאורה - לבנה או צהובה.שירות ההתקנה היה מהיר ומקצועי.תענוג של מוצר!ממליצה בחוםעוצמת הרעש, נוחות התפעול, בטיחות בסביבת ילדים, עמידות לאורך זמן
avivafuxl
18.07.2022
רועש רועש רועש, גם במהירויות נמוכות. ממש אכזבה לאור המחיר הגבוה. גם התאורה חלשה יחסית. בטיחות בסביבת ילדים
נוחות התפעול
עוצמת הרעש
מודעה
מאוורר תקרה 42 כולל שלט ותאורת LED 24W משתנה Westinghouse דגם Longwood לבן/מייפל Longwood לבן/מייפל - .
עד 7 ימי עסקים
מכירה אישית מכירה אישית משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: מכירה אישית