Eureka
שירות מצוין
נמצאו 9 חוות דעת על מוצר שואב אבק רובוטי Eureka NER200
revitald01
27.09.2024
במילה אחת - תתרחקו !ללא תכנית הפעלה מסודרת, לאחר פחות משנה השואב נתקע כל 3 דקות עם חיווי על בעיית סוללה. רועש מאוד. עשה את העבודה בהתחלה אבל אם רוצים רובוט אמין ולאורך זמן, זה בטח לא הדגם הזה. ממש בזבוז כסףזמן שימוש במוצר: כשנה
נוחות התחזוקה
איכות הניקיון
רעש בעת הפעולה, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
ninettemeshulam
15.09.2024
השואב מצויין עונה על כל הצרכים שלי מאד ממליצהאיכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
spardo33322
11.06.2024
לא לגעת .. שואב טיפש ללא תוכנית ניקוי וללא אפליקציה . חוזר הלוך ושוב סתם . לא ליקנות . זרקתי לפח אחריי שבוע . ממש כסף לפחזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
gmach36
02.05.2024
המחיר זול, והמוצר שואב את כל הלכלוך והאבק מכל הבית.השטיפה לאחר מכן תענוג. המים יוצאים צלולים.שווה כל שקלזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
רעש בעת הפעולה, אורך כבל החשמל
tomer.botlinsky
21.04.2024
אם רוצים לנקות בית נורמלי המוצר לא מתאים. אין אפשרות לתכנת מפות או עבודה אוטומטית סבירה. ניתן לרכוש מאותה חברה מוצר משודרג הדגם הזה ממש מיותרזמן שימוש במוצר: כחודש
נוחות התחזוקה
איכות הניקיון, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה
ואללה עלה על הציםיותקצת מתעקש להץקע בננות אבל זהטאיכות הניקיון, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אורך כבל החשמל
otzar60
22.08.2023
מנקה מדהים נוח לתפעול!זמן שימוש במוצר: כחודש
השואב כל הזמן נתקע מתחת לחפצים (מזנון טלויזיה, ספה), לא מצליח לשאוב את כמות השערות שעל הרצפה (יש לי כלבה בבית) - למעשה השערות לא מגיעות למיכל האיסוף, הן נתקעות בגלגלות שלפני מיכל האיסוף. אני מאד מאד לא מרוצה מתפקוד המכשיר ולא ממליץ לאף אחד לקנות או לקחת אותוזמן שימוש במוצר: כשנה
זמן סוללה
נוחות התחזוקה, אביזרים
איכות הניקיון, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן
nevoco98
05.08.2022
אחלה שואב רובוטי, יש לו חיישן נגד נפילה וחיישנים נגד התנגשות. שואב טוב ועושה אחלה ניקיון, שאב כמויות של אבק שמעולם לא חשבתי שיש לי בבית.כולל שלט לשליטה מלאה על השואב כולל טיימר ותחנת עגינה נוחה וקטנה ומיכל לכלוך ממש ענקזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
שואב אבק רובוטי Eureka NER200