Samsung
למה בחרנו בחנות הזו?
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 13 שנים
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר שעון חכם Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm SM-R920 Bluetooth סמסונג
השעון מעולה, המדדים (דופק, אחוז חמצן בדם ואפילו אקג) אמינים ודי דומים למכשירים רפואיים.העיצוב אלגנטי והסגירה קלילה בקליק, ללא אבזם וחורים.הבעיה היחידה - משך הסוללה: הכי חשוב לי לענוד אותו בזמן אימון ובזמן שינה, ובמקרה כזה הסוללה מחזיקה יום וחצי-יומיים לכל היותרזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות התצוגה, נתוני פעילות ספורטיבית, נוחות ומשקל, נוחות השימוש
משך פעולת הסוללה
חיי הסוללה קצרים מאוד, מאוד נוח לתפעול , מאוד מומלץ זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות התצוגה, נתוני פעילות ספורטיבית, נוחות ומשקל, נוחות השימוש
משך פעולת הסוללה
שעון מעולה, חיי סוללה בין יום וחצי לכשלושה ימים.ישומים אפקטיבים ויעילים בכול התחומים ובעיקר בבריאות.ממליץ מאוד למי שרוצה איכות חיים אופטימלית.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות התצוגה, משך פעולת הסוללה, נתוני פעילות ספורטיבית, נוחות ומשקל, נוחות השימוש
תמונת המוצר
itayfo10
14.01.2023
לשעון חיי סוללה ארוכים מחזיק 3 ימים בקלות אם אין הודעות של ווצאפ. ויש מענה לשיחות והוא מודד ספורט מעולה והוא בנוי ממש חזק מגוף טיטניום ואני ממליץ עליו מאודזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
kaprizzz86k
01.12.2022
שעון אצלי חודש, נהנת ממנו, סוללה מחזיקה עד 3 ימים אצלי זה רק קבלת שיחות ללא מיילים והודעות, עם הודעות של ווטסאפ זה לא יותר מיומיים, אפילו פחותזמן שימוש במוצר: כחודש
שעון חכם Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm SM-R920 Bluetooth סמסונג