JBL
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 20 שנים
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר אוזניות JBL Live Pro 2 TWS True Wireless
אוזניות נהדרות, סאונד מדהים ובס מדהים. הפחתת רעש טובה מאוד. הם משתלבים בנוחות באוזניים, לא מפריעים, לא מפעילים לחץ ומחזיקים היטב. אתה יכול בקלות לעשות ספורט מבלי לדאוג שהאוזניות יפלו. אני חושב שזו קנייה מצוינת במחיר הזה.איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
קשה היה לי להתרגל לחתימת הצליל שלהן מהרגע הראשון. לאחר הורדת האפליקציה וכיוון באקוליזר חווית השמע השתנתה מקצה לקצה. בחתימת הצליל הגעתי הכי קרוב לצליל שהיה לאוזניות סנהייזר היוקרתיות והאגדתיות ie 80. בסים לאחר כיוון גם עומק גם בתדר הרחב וגם בעוצמה יוצאים מן הכלל. גבוהים כל כך נשמעים יפה לא צורמים בכלל.מידים נשמעים היטב וצלולים. אני כן מרגיש במה רחבה בניגוד לשאר המבקרים. אימג' יש. לא מטורף אבל מורגש.נוחות. יפות. במחיר שפוי מקבלים תמורה יפה מאוד.פשוט תענוג זמן שימוש במוצר: כחודש
תמונת המוצר
מוצר פצצהשמיעה איכותית איכות הבאסים מטורפת איכות שיחה חבל על הזמןמה שקצת מעצבן הוא שכשאוכלים או מפהקים האוזניות נופלותודרך אגב הן לא מתאימות לספורט כללאיכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
נוחות על האוזניים
אוזניות JBL Live Pro 2 TWS True Wireless