Eureka
שירות מצוין
נמצאו 10 חוות דעת על מוצר שואב אבק עומד Eureka NEW500
dorin.halfon
06.11.2024
שואב מעולה, נוח לתפעולאיכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
רעש בעת הפעולה
chemlahanna
21.10.2024
שואב טוב אבל אחרי חודשיים הוא כבר לא מחזיק לבד כשעובדים איתו (בעקרון הוא יורד קצת אבל הוא מחזיק לבד קצת עקום) הוא נופל כמעט עד לריצפה ...מוצר טוב אבל פלסטיקים חלשיםזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, זמן סוללה
איכות הניקיון, אביזרים, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
מוצר מעולה! אפשר לחלק את החיים - לפני ואחרי. תענוג לעבור על הבית עם השואב שוטף. ניסיתי בבית עם ילדים, כשהבית במצב סביר - מנקה מעולה! התוצאה כמו אחרי שטיפה במים וגריפה. ולא כמו סתם ויש. כשהרצפה ממש מלוכלכת (אחרי חג, או יומיים של חוסר תיפקוד), שפכתי מים על הרצפה, ועברתי עם מטאטא רטוב כדי לשפשף את הלכלוך הקשה, ואח"כ עברתי עם השואב. וזאת כי חששתי שיגמר הסוללה באמצע (בית של 100+ מ"ר)אמנם המוכר טען שהוא יכול לעבוד 50 דקות, אבל בחברה כותבים שעובד כ 35 דקותבסיום ההפעלה, המכשיר מנקה את עצמו.התחזוקה ממש בסדרזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
זמן סוללה
תמונת המוצר
מוצר מצויין עובד טוב מאוד באמת משנה את הניקיון בבית בצורה נדירה פשוט.ממש מרגישים שינוי מאז שנכנס לנו הבית.זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל
רעש בעת הפעולה
silvimoyal
08.04.2024
מוצר חדשני , חזק, איכותי , שירות מדהים שזה אב מבחינתיממליצה בחוםזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
חנה
11.01.2024
השואב שוטף הכי טוב שראיתי בחייזכיתי!תענוג לשאוב ולשטוף גם רצפות קרמיקה וגם פרקטעושה את העבודה מעבר למה שדמיינתיממש ממליצהשווה כל אגורהאיכות הניקיון, נוחות התחזוקה, רעש בעת הפעולה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
neomianikin123
11.12.2023
מוצר איכותי, כל פעם מחדש נהנת לעבוד איתו. מתה על כל החדשנות הזו .. זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
קורין
07.08.2023
אני מאוהבת בשואב הזה !!!ותבינו יש לי דיסון (כך שבשואבי אבק אני מבינה)השואב אינו רובוטי וזה יתרון מבחינתי (יש לי כלב וחתול שלעיתים לא יכולים להתאפק, ולכן שואב רובוטי אינו שיקול)השואב משאיר רצפה לחה שמתייבשת תוך פחות מדקה (בקיץ)אין סימנים של שטיפה על הרצפה, יש לו מיכל נפרד למים נקים ומלוכלכיםהשואב מנקה את עצמו עצמית בסיום השאיבה מזהה אוטומטית לכלוך ומגביר את עוצמת הניקיוןהשואב מגיע עם גלגלת וסנן נוספים !אגב, השכנה שלי השוותה בין השואב שלה לשלי וקבעה נחרצות שהשואב Eureka NEW500שם בכיס הקטן כל שואב אבק שוטף אחר זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
רעש בעת הפעולה, אורך כבל החשמל
שואב איכותי מאוד מנקה ביסודיות שמח מרכישת המוצר במיוחד אישתי זמן שימוש במוצר: כחודש
edward.eddie58
18.05.2023
האמת? המכשיר הפתיע אותי לטובה, באמת עושה את מה שכתוב שהוא עושה. שואב ושוטף בדרגה גבוהה, עכשיו אפשר לעבור על הבית חתש דקות כל יום ללא מאמץ והבית נקי. ממליץ בחום!זמן שימוש במוצר: כחודש
מודעה
עד 5 ימי עסקים