JBL
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 20 שנים
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר אוזניות JBL Tune Beam True Wireless
כאשר המוצר עובד, הוא נהדר - שמע טוב ובידוד רעשים משובח. הבעיה היא שמעטים הפעמים שהוא עובד טוב ואסביר:- האוזניות לרוב לא מתחברות שמוציאים אותן מה Case. צריך לנסות כמה וכמה פעמים ושוב להתקין ושוב ושוב ואולי זה מצליח.- אז קרה הנס וזה הצליח - בסוף השיחה האוזניות לא מתנתקות שמחזירים אותם ל Case.סה"כ ממש מאכזב. מחברה כמו JBL אפשר היה לצפות ליותר. במחיר הזה אפשר למצוא אוזניות שלפחות יעבדו טוב.ובלי קשר - לאחר שלושה חודשי שימוש (או אי שימוש) צד ימין חדל מלעבוד והחליפו לי אותן ברשת באג.זמן שימוש במוצר: כשנה
איכות הצליל, איכות הבאסים, גודל וניידות
נוחות הלחצנים
רכשתי לפני כשלושה חודשים. לאחר כחודש, אוזניה שמאלית הפסיקה להטען. החליפו בחדש. לאחר חודש וחצי, גם הסט החדש התחיל עם בעיות טעינה. פעם שמאלית ופעם ימנית. זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות הלחצנים
נוחות על האוזניים, גודל וניידות
זמן סוללה
מסיים איתם שנה, כשהן עובדות הן סבבה. חוץ מזה, היו פעמיים במעבדה אצל באג, לא מתנתקות כשהן בקייס, לא נטענות כשהן בקייס, פעם מתחברות ופעם לא. ובאג מתעלמים מהתקלות החוזרות, הביאו לי מוצר חדש והתקלות חזרו על עצמן. ומתעקשים לטרטר אותי למעבדות. גם מוצר גרוע, וגם שירות גרוע של באג. תתרחקו מבאג ומהאוזניות האלהזמן שימוש במוצר: כשנה
נוחות על האוזניים, גודל וניידות
איכות הצליל, זמן סוללה
איכות הבאסים, נוחות הלחצנים
תמונת המוצר
אוזניות עם סאונד מצוין כשהן עובדות. הבעיה שהן עובדות מתי שמתחשק להן. מרגע הפתיחה האוזניה הימנית פעם עובדת פעם לא. לפעמים מטעין אותן בקייס לאורך שעות רק כדי לגלות שאחת מהן לא נטענה. בושה לחברה כה מוכרת שזה המוצר שלה.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, גודל וניידות
נוחות הלחצנים, זמן סוללה
אני כבר עם הזוג השני לאחר שהראשון הוחלף לי בחדש בשל תקלות. והתקלות חוזרות על עצמן.לזוג הראשון היו 2 תקלות: המיקרופון היה תקול, והאוזניות לא התנתקו ב Case, אחרי ששלחתי פעמיים לבאג, הוחלף לי לחדש.כעת הזוג השני שוב אין ניתוק כשמכניס ל Case, פעם אוזניה ימין לא מתנתקת ופעם שמאל. לפעמים באורח פלא, אחרי ששתיהן מנותקות, הן מתחברות מעצמן כשהן בתוך ה Case.זמן שימוש במוצר: כשנה
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, זמן סוללה
נוחות הלחצנים
גודל וניידות
אוזניות טובות בסה״כ, לא מתמודדות טוב עם רוח חזקה, וחבל.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות הצליל, איכות הבאסים, נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
אוזניות פצצה, באסים מטורפים, הווליום לא הכי עוצמתי אבל בהחלט עוצמתיות, שמע נקי, ביטול רעשים מצוין הבטריה פשוט ענקית שעות על האוזניים, הם נוחות והקופסא קטנה ונוחה, חיבור מהיר, עם אפליקציה לשליטה מלאה. ממליץ בחום!!זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
תמונת המוצר
אוזניות JBL Tune Beam True Wireless