Tadiran
למה בחרנו בחנות הזו?
דירוג החנות 4.5
משלוח חינם
ותק של 22 שנים
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מזגן עילי Solo Inverter 180NG שנת 2023 Tadiran 1.25 כ"ס תדיראן
מזגן מרעיש. מותקן רק 3 שבעות בלבד. פלאסטיקה לא איכותית. נאלץ לשים את האפלקציה על מצב שקט בלבד. אחר יש רעשים שלא נותנים לישון. בשלט אין מצב להמניח עד הסוף נשאר 2 קווים בעוצמה חזקה. לא ניתן להוריד יותר מיזה. שרות לקוחות אמרו לי שאני אמתין זה יעבור מתיי שהוא הרעש.זה נשמע לא הגיוני שאני אמתין עד שיעבור הרעש 3 שבעות להמתין וזה לא עבר עד מתיי. היה לי מכשיר חברה אחרת ישן בן 11 שנים מעולם לא היה לי רעש והיה שקט. לא ממליץ לרכוש. זמן שימוש במוצר: כחודש
ביצועי חימום וקירור
נוחות השלט, עיצוב המזגן
עוצמת הרעש בעת העבודה, עמידות לאורך זמן
תמונת המוצר
רמאות, מזגן חלש, התפוקה המפורסמת אינה נכונה, הספק יותר מתאים למזגן 0.75 כוח בחברה אחרת, לא מגיע אף פעם לטמפרטורה ולכן כל הזמן עובד, האינוורטר לא מגיע לידי יישום ולכן אינו חסכוני בחשמל, נפילה.זמן שימוש במוצר: כשנה
נוחות השלט, עיצוב המזגן
ביצועי חימום וקירור, עוצמת הרעש בעת העבודה, עמידות לאורך זמן
מזגן שקט ויעיל, חסכוני. שלט פשוט ונוח לתפעול. פונקציות רבות כגון טיימרים (יותר מאחד), I FEEL שמכוון את המזגן לקרר בדיוק במקום בו נמצא השלט וגם עובד, ועוד. מקררזמן שימוש במוצר: כשנה
ביצועי חימום וקירור, עוצמת הרעש בעת העבודה, נוחות השלט, עמידות לאורך זמן
עיצוב המזגן
עוד מוקדם להגיד. בינתיים זה טוב אבל הוא סך הכל שבועיים אצלי. נראה איך הוא התנהג כבור שנה. זה מה שאני יכול להגיד בשלב זה זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
ביצועי חימום וקירור, עוצמת הרעש בעת העבודה, עיצוב המזגן
נוחות השלט