המכשיר עצמו אלגנטי
שירות מצוין
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מתקן מים Hadass מיני בר ספיריט פלוס שבת
shalmom1
19.06.2024
התקינו לי את המוצר לפני כשבוע, כבר מההתחלה התחיל לעשות בעיות. ביום לאחר ההתקנה מים חמים בכלל לא יצאו מהמכשיר, הייתי צריכה לנסות מספר פעמים עד שבכלל התחילו לצאת מים. גם במים הקרים חצי הכוס הראשונה שמתמלאת המים חמימים, ורק אחרי מספר שניות מתחילים לצאת מים קרים. בנוסף המכשיר מרעיש מאוד! בשיחה הטלפונית הבנתי מהנציגה כי אוכל לבטל לאחר ההתקנה בדמי ביטול של 100 ש״ח, אבל כשהתקשרתי לבטל הסתבר כי דמי הביטול הם 100 ש״ח 100 ש״ח על ההתקנה 289 ש״ח על הסנן. כשמתקשרים למכירות הם עונים מהר מאוד, אבל אחרי שקנית מוצר כשצריך שירות תהיה צריך לחכות המון זמן עד שמישהו בכלל עונה.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מרעיש מאוד
מים קרים יוצאים רק לאחר כחצי כוס
שירות גרוע
מים קרים יוצאים רק לאחר כחצי כוס
שירות גרוע
המוצר יפה ושימושי אבל לא אהבאתי את השרות. אחרי כמה חודשים התחיל לצפצף. בשרות אמרו לי שהם צריכים לקחת אתו למעבדה לניקוי ולהחלפת פילטרים, אבל אין פילטרים בדגם הזה! אז אמרו שהם לוקחים אותו באחריות רק אם אני משלם שרות חודשי! לא יודע עד כמה זה חוקי... בסוף פתחתי אותו ומצאתי צינור שהרכיבו עקום ונקרע, ממש דבר שאמור ליהיות תחת אחריות.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
יפה ושימושי
מזיגה נוחה בטאצ' לכוס וקנקן
מזיגה נוחה בטאצ' לכוס וקנקן
הפלסטיק במקום הנחת הכוסות נשבר די מהר
מודעה
מתקן מים Hadass Spring מיני בר ספיריט בר טאצ’ שבת Hadass Spring מתקן מים Hadass Spring מיני בר ספיריט בר טאצ’ שבת ספיריט בר טאצ’ שבת, בר מים פורץ גבולות המעוצב בקפידה, חכם וקומפקטי להפליא. הדור החדש של ברי מים לשבת. מיני בר מים קומפקטי, חכם ומעוצב להפליא, המאושר לשימוש בשבת במים החמים
עד 10 ימי עסקים
2,286 ₪ 2,286 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 2,286 ₪