Dyson
DC07 HEPA Dyson דייסון
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר DC07 HEPA Dyson דייסון
dima
28.02.2007
שואב מאוד פרקטי. עוצמתי מבטירוף! שואב חול מספות ! נותן תמורה טובה מאוד למחיר. מרוצה מאוד. השקעה טובה. ממליץ בחוםעוצמת יניקה חזקה! מתאים גם לרצפות אבל בעיקר לשטיחים וספות.
כבל, אבל זה ממש מזערי לאומת היתרונות שלו
Jeky
29.08.2005
יש לי אותו רק שבועיים, אבל בשבועיים האלה הבית ובעיקר השטיחים הרבה יותר נקיים :-)אני רואה בשואב הזה השקעה לטווח ארוך, לכן לדעתי שווה את המחיר.אני מקווה שלא אתבדה.וואו... איזה עוצמת שאיבה. פשוט כל מילה שנכתבה על השואב הזה בביקורות קודמות נכונה.
אחרי שאיבה של שטיח המראה והריח של השטיח הוא כאלו הרגע יצא מניקוי מקצועי.
אחרי שאיבה של שטיח המראה והריח של השטיח הוא כאלו הרגע יצא מניקוי מקצועי.
השאיבה עם הצינור הגמיש קצת מסורבלת אבל מתרגלים לזה יחסית מהר.
יקר ...
יקר ...
המחיר קצת גבוה אבל נותן בתמורה עד השקל האחרון.ממליץ בחום!הקניה משתלמת ביותר של שואב אבק!שואב אבק מצויין, פעם ראשונה ששאבתי איתו היתי בשוק! ראיתי שכאילו מאולם לא השתמשתי בשואב אבק בבית! כשניקיתי את השטיח בפעם הראשונה ריקנתי את המיכל פעמיים! זה פשוט לא יאומן כמה לכלוך היה לנו בתוך השטיח (אחרי שעברתי עליו עם שואב אבק שהיה לנו).
בקיצור סוף סוף נזכרתי שיש לנו שטיח לבן בסלון :-)
בקיצור סוף סוף נזכרתי שיש לנו שטיח לבן בסלון :-)
השאיבה עם הצינור קצת מסורבלת
יוסי
14.05.2005
מעולה עושה את עבודתו..תרתי משמע..אשתי מרוצה!!!! והיא פולניה...:)
אין בשלב זה
הציפיות שלי מהמכשיר היו גבוהות מאד ולכן קצת התאכזבתי.ייתכן שהבעיה נעוצה גם בסוג הריפוד של הספות שלי.למען האיזון שבביקורת, וכדי להיות הוגנת לגמרי, אני רוצה להוסיף בהמשך לביקורת הראשונה שכתבתי:
השואב הזה הוא כנראה הטוב ביותר שיש.
לשאיבת שטיחים - הוא מצוין. בעל יניקה מאד חזקה, כאשר החובט שקיים לשם כך עושה עבודה מצויינת.
יש לציין במיוחד את שירות הלקוחות של Dyson שהתגלה כשירות מעולה: היענות מהירה, הגעה לבית הלקוח, הדגמת יכולות המכשיר, אדיבות ומקצועיות.
השואב הזה הוא כנראה הטוב ביותר שיש.
לפרפקציוניזם שלי הוא לא הספיק.
אייל
05.01.2005
מומלץ מאוד לאנשים עם בעלי חיים,השואב מעלים כל נוכחות של בעל חיים בבית.שואב שערות בצורה מדהימה !!!!עוצמת שאיבה אדירה,אין צורך בהחלפת שקיות,ללא ריח של אבק בבית.
אולי המחיר,אבל היתרונות שנגלים בשימוש מפצים על המחיר.
DC07 HEPA Dyson דייסון