Fuji

נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מצלמה Fuji FinePix A500 פוג'י

נגב photo
נגב
15.05.2009
המצלמה לא משהו. אין בה כמעט ובכלל מצבים ידניים, אפילו במצב manual, אין אפשרות לבחור צמצם וחשיפה. המבנה של המצלמה גם כן לא משהו, המסך קטן יחסית, אין גלגל תפריטים. גם אין קול בוידאו והזום רק 3X.
יש עינית (בהרבה מצלמות בגודל הזה אין), נכנסת לכיס.
אין אפשרות בחירת צמצם וחשיפה, רק 3X זום, מסך קטן, USB 1 ולא 2, אין גלגל תפריטים, אין קול בוידיאו והשימוש בכרטיס XD בלבד.
שרה photo
שרה
25.10.2007
קיבלתי את המצלמה במתנה,צילמתי איתה כמעט 800 תמונות ועוד סרטים רבים והאיכות מעולהתמונות יפות ברורות , קלה להפעלה נוחה, אני מאוד מרוצה ממנה ממליצה בחום
תמונות יפות, קלה לתפעול
טובה רק לתמונות , מי שרוכש אותה לסרטים שיחפש מצלמה אחרת
וידאו קצר (60 שניות כל סרט)
אין קול
רכשתי את המצלמה לפני שבועיים עבור הורי. (יולי 2007)הכוונה היתה לקנות מצלמה פשוטה לתפעול , נוחה לשימוש , בעלת איכות חומרים ושם טוב , תמונות טובות ככל שניתן לצפות ממצלמה קומפקטית ולבסוף , שתופעל על ידי סוללות AA. התוצאה של החיפוש הביאה אותי למצלמה הזו , לאחר שבועיים של התנסות הרושם די טוב אך עם הסתייגויות .המצלמה קטנה אפילו ביחס לקטגוריה שלה, עבור אנשים מסויימים מדובר אולי ביתרון , במקרה של אדם בן 60 + קצת קשה למצוא אחיזה נוחה.עדיין לא הדפסתי תמונות ממצלמה זו אך על גבי מסך המחשב נדמה כי הפרדת הצבעים מעט פחות טובה מדגמים אחרים של אותו יצרן (יש לי גם את דגם A530 וגם E900)
שם יצרן טוב, איכות חומרים טובה.
מחיר סביר בהחלט.
פשוטה להפעלהבאופן עקרוני.
פועלת על שתי סוללות AA.
כפתורים קטנים ומאד לא נוחים לתפעול,
מסך LCD קטן
כרטיס זכרון יקר יחסית ( XD) .
מצלמה טובה קלה להפעלה קטנה ונוחה מומלץ לקנות נרתיק קטן עם זה, היא נוחה למתחילים אני די נהנה ממנה היא טובה לטיולים וסתם עם יש משהו שאתה רוצה לשמור.
היא לא אוכלת בטריה, יש אפשרות לכבות את המסך ולהישתמש בעינית במקרה שאין הרבה בטריה, ניתן לצלם גם בלי כרטיס זיכרון.
בינתיים לא מצאתי הרבה חסרונות חוץ מזה שהוידיאו בלי קול.