נוח.
מדויק.
התקנה פשוטה.
Microsoft
Bluetooth Wireless Notebook Mouse 5000 Microsoft מיקרוסופט
נמצאו 26 חוות דעת על מוצר Bluetooth Wireless Notebook Mouse 5000 Microsoft מיקרוסופט
העכבר נקנה לפני כשבועיים וחצי.הוא עושה את העבודה שלו ואני מרוצה ממנו מאוד.מומלץ מאוד לכולם.אין
המוצר נקנה לפני שבוע. מוצר סביר, עושה את העבודה. נרכש בגלל חיבור ה-Bluetooth, כיוון שמיועד למחשב נייד עם 2 כניסות USB.לאחר יציאה ממצב שינה במחשב, לוקח לעכבר מספר שניות עד שהוא מסתנכרן שוב עם המחשב. ובכלל, לפעמים ישנן "בריחות" של הסמן.נוסף על כך, בעבודה שלא על משטח חלק, קשה מאד לעבוד עם הסמן. יש לי עכבר של Microsoft עם טכנולוגיית ה-Bluetrack וזה עובד מצוין על כל משטח.העכבר לא מתאים לעבודה רצופה עם המחשב. לאחר זמן מה היד כואבת כיוון שאין אחיזה טובה, גודלו קטן.בדיעבד, הייתי רוכש מוצר אחר.Bluetooth - לא מצריך חיבור בפלאג שתופס כניסת USB
עיצוב יפה
עיצוב יפה
תגובה אטית
לא מדויק במשטחים לא חלקים לגמרי
קטן - לא נוח לעבודה ממושכת
לא מדויק במשטחים לא חלקים לגמרי
קטן - לא נוח לעבודה ממושכת
יש לי את ה4000 הנהדר עם הUSB הקטנטן ששוכחים ממנו גם כשמכניסים את הנייד לתיק, אבל, את זה, בגלל הבלוטות' שייחודי לו קניתי, במיוחד למטרה אחת בלבד, בזכות הבלוטות' אני מפעיל איתו את הנוקיה N8 שיושב על יד הטלוויזיה ומחובר אליה בHDMI ומקבל חווית גלישה ומולטימדיה במסך ענק ובנגיעת עכבר בלבד.מדויק, ולא גומר סוללות יותר מאחרים (3,4 חודשים)
אני לא נתקלתי בבעיית שידור, להפך, אני צריך ומשתמש בשידור הזה
אולי בגלל הבלוטות' הוא צורך וגומר 2 סוללות בניגוד לאחרים.
אולי בגלל הבלוטות' הוא צורך וגומר 2 סוללות בניגוד לאחרים.
עכבר מעולה,האלחוטי עובד מעולה ולא עושה בעיות כלל וכלל.החיבור קטן מאוד ולא בולט.נוח מאוד לעבודה ולא מעייף את היד.נרכש לפני שבועייםנוח
אין
עכבר טוב. מאוד נייד. הבלוטות' לא עושה בעיות בכלל. לחצנים טובים.יש מי שזה יפריע לו שאי אפשר לתכנת אותו. לי זה לא משנה כ"כ.מחיר מעולה לעכבר בלוטות'. מדוייק. ניייד. 3 שנים אחריות. הדיוק טוב לגיימינג. כפתור "אחורה"
לא נוח כל כך. אני משער שיציק לי קצת להיות עם העכבר הזה במשך כמה שעות רצוף.
עכבר גרועקטן מאוד, יש רק כפתור אחורה אין כפתור קדימה לדפדפןהלחצן של הגלגלת נלחץ בטעות בקלות כשמגלגלים אותו אפילו שהוא של מייקרוסופט וגם מערכת ההפעלה של מייקרוסופט לפעמים הוא לא מתחבר אוטומטיתאין טעינה של הסוללות באמצעות כבל USBקניתי עכבר סיני הרבה יותר טוב ברבע מחירטכנולוגיית לייזר ובלוטופ' (חוסך בחשמל ואין צורך שיתפוס USB במידה ויש בלוטופ' מובנה במחשב כמו במחשבים ניידים)
כל הדברים שציינתי למעלה
עכבר מעולה. תגובה מצויינת. אחיזה נוחה מאוד. עונה לכל הצרכים. כבר חצי שנה יש לי אותו ומאוד מרוצה.נוחות ומהירות התגובה.
אולי המחיר מעט.
עכבר מעולה, נוח-יחסית לעכבר קטן לנייד, חוסך כניסה של USB בכך שהוא עם בלוטוס, נוח מאוד לתיפעול-התקנה פשוטה.אחרי שמתקינים אותו בפעם הראשונה צריך רק להדליק אותו והוא עובד!פועל למרחק של יותר מ10 מטרים- אבל זה ממש מיותר!! מעל 5 מטרים אתה כבר מקושי רואה את העכבר במסך!! הוא בכלל לא אוכל סוללות כמו שאומרים....הוא לוקח כמו כולם....רק שיש בו 2 סוללות....ואם לא נוגעים בו ל-2 או3 דקות הוא נכנס למצב שינה וחוסך סוללות.כתוב למעלה
כתוב למעלה
עכבר קטן, מתאים ללפטופים ונטבוקים. עיצוב יפה ומדליק. נוח מאוד לשימוש, גם בגלל שהוא אלחוטי וגם בגלל שכף היד יושבת עליו בצורה טובה. מאים גם לשמאליים. הוא משדר באמצעות בלוטות' ועובד על בטריות רגילות. מחיר משתלם שנותן תמורה יפה.נח לשימוש, קטן, קל משקל, מעוצב יפה. יש כפתור שמאפשר לכבות צריכה הבטריה כשהוא לא בשימוש.
לא מצאתי כאלה
נכתב לאחר 4 חודשי שימוש על מחשב עם Windows 7.עכבר קומפקטי ונאה (לטעמי) אינו דורש מתאם כלשהוא פרט לחיבור BT זמין במחשב. העכבר פועל על צמד סוללות AAA ללא יכולת טעינה, הסוללה מחזיקה בעבודה יום יומית בין חודש לשלושה חודשים לכל היותר. העכבר נוח בייד והכפתורים ממוקמים במקומות "הנכונים" אולם הגלילה גסה ולא נוחה.למרבה האכזבה לא קיימת תוכנה של מייקרוסופט לתכנות כפתורים בפרופילים שונים של עבודה אולם ניתן להשתמש בתוכנת X-Mouse החינמית לצורך כך. בכל מקרה ההתקנה קצרה ונוחה ואינה דורשת דריברים נוספים מעבר לקיימים ב"חלונות".העכבר מדויק למדי כל עוד עובדים על משטח מתאים אולם אין הרבה כאלה ועל מרבית המשטחים (כלל דפים לבנים) הסמן יקפוץ וירצד על המסך.בעיה נוספת וחמורה שקיימת עם העכבר הנ"ל, הינה הפרעות הדדיות בינו לבין מכשירי BT אחרים (במיוחד טלפונים סלולריים) הגורמים לשיתוק העכבר לפרקי זמן קצרים. במוקד התמיכה של מיקרוסופט היו אדיבים אך לא ספקו פתרון ראוי לבעיה.לסיכום:ציפיתי ליותר מעכבר של מיקרוסופט, ובמלחמה בין הטלפון לעכבר כנראה שהעכבר הוא זה שמפנה את מקומו.עיצוב, מחיר, התקנה חלקה ופשוטה
סוללה חלשה, גלילה לא נוחה, אין תוכנה לתכנות כפתורים, קשה לתפעול בסביבת מכשירי BT נוספים.
עכבר מומלץ מאוד, קטן ונח מאוד לשימוש.עובד היטב ולאורך זמן, אמין מאוד ונח לשימושאצלי כבר למעלה משנהאמין ואיכותי
משדר אלחוטי טוב
משדר אלחוטי טוב
אין
ה-עכבר למחשבים ניידים שיש להם BT (רוב הניידים החדשים)עובד טוב גם במרחק סביר (עד 10 מ')התקנה קלהמדוייקעובד על זוג סוללות AAA - רצוי להתשמש בנטענות כי הוא גומר סוללות יחסית מהר (צריך להחליף כל חודש וחצי-חודשיים בערך)כפתור נוסף בצד, נח מאוד לגלישה(מוגדר כBACK בגלישה באתרי אינטרנט)קומפקטי אבך נח לעבודה במשך שעותקטן, זול(יחסית), עובד על BT ולכן חוסך יציאת USB
עובד חלק וללא בעיות על כל משטח
עובד חלק וללא בעיות על כל משטח
יחסית זולל סוללות
לפעמים עושה בעיות עם מכשירים אלחוטיים אחרים(פלאפון,מדפסת אלחוטית וכו')
לפעמים עושה בעיות עם מכשירים אלחוטיים אחרים(פלאפון,מדפסת אלחוטית וכו')
עכבר קומפקטי וקטן אך באותו הזמן גם לא מתפשר על נוחות.עובד בטכנולוגיית Bluetooth, ומתחבר בקלות למחשב הניד בלי כל תוכנה או הכנסת מתאם USB. העכבר הוא עכבר לייזר עובד על כל סוג משטח חוץ מזכוכית שקופה. אחרי שימוש ממושך קשה לחזור לעכבר אופטי רגיל לא שמים לב עד כמה הוא מדוייק עד שלא מנסים לחזור לאופטי.עובד על סוללות AAA הקטנות וזולל אותן במהירות, על המכשיר יש גם מתג כיבוי שלפעמים שוכחים לכבות בסוף השימוש ואז הסוללות נגמרות עוד יותר מהר.ממליץ בחום לכל מי שמחפש עכבר אלחוטי למחשב.- נוח לשימוש ממושך.
- מדוייק מאוד ועובד על כל משטח.
- עובד בטכנולוגית Bluetooth לא מתנתק בקלות וקליטה ממרחקים גדולים.
- אין צורך בהתקן נוסף לצורך חיבור למחשב.
- מדוייק מאוד ועובד על כל משטח.
- עובד בטכנולוגית Bluetooth לא מתנתק בקלות וקליטה ממרחקים גדולים.
- אין צורך בהתקן נוסף לצורך חיבור למחשב.
- עובד על סוללות AAA שלא מוכרים בכל מקום.
- זולל סוללות הרבה יותר מעכברים אלחוטיים אחרים.
- זולל סוללות הרבה יותר מעכברים אלחוטיים אחרים.
עכבר קומפקטי ואמין מבית מייקרוסופט המתחבר בטכנולוגיית בלוטוס היישר למחשב הנייד בלי צורך במתאם כלשהוא (כאשר יש בלוטוס במחשב הנייד כתקן אלחוטי מובנה)קטן,
נוח ליד,
סוללה מחזיקה להרבה זמן,
קליטה מעולה של עד 10 מטרים
נוח לשימוש ממושך,
מבית טוב - מייקרוסופט
עובד על סוללות (האמת לא חסרון מכיוון שכל העכברים האלחוטיים עובדים על סוללות)
מוצר מעולה ומומלץ. אצלי למעלה משנה ועובד יפה.מדוייק ובעל טווח קליטה גדול מאוד.הבלוטוס הוא יתרון משמעותי, במיוחד במחשב נייד. העכבר מתחבר תוך שניות בודדות מרגע ההדלקה. בלי חוטים ובלי צורך במתאם USB.יש לוודא קודם שהמחשב תומך בבלוטוס...העכבר קטן (גם חשוב למחשב נייד) אך עדיין מאוד נוח לאחיזה גם בשימוש ארוך. חסכני בסוללות. כשלא נעשה שימוש הוא עובר להמתנה.עיצוב אלגנטי עם 3 כפתורים. השלישי מאפשר חזרה אחורה לדף הקודם (באינטרנט, בספריות קבצים וכד'). בנוסף, כפתור רענון לבלוטוס וכפתור הדלקה/כיבוי.מידי פעם (נדיר אך קורה לפחות אצלי) הוא מתנתק וצריך "לקרוא" לו מהמחשב ע"י חידוש החיבור, כי הרענון דרך העכבר לא מספיק.(יש לי חשש לא מבוסס שזה קשור לשימוש בטלפון אלחוטי/סללורי).חוץ מזה...רק מילים טובות.לשים לב שהבדלים במחירים תלוי גם בסוג האריזה - OEM או RETAIL.המון, כמפורט בחוו"ד.
ניתוקים מידי פעם.
רכשתי היום את העכבר.קטן ונחמד, מאוד אלגנטי ונראה ממש נוח לנשיאה עם הלאפטופ, לשם זה הוא מגיע עם פאוצ'.באריזה תמצאו גם זוג סוללות AAA חדשות , אם כי לא נטענות. ולכן אני ממליץ להשתמש בסוללות נטענות על מנת להנות מהעכבר כמו שצריך.התקנת העכבר הייתה דיי פשוטה, בעיקרון צריך להפעיל במחשב את תכונת החיפוש של הBLUETOOTH ותוך כדי שהוא מחפש, יש להחזיק לחוץ את הכפתור שמתחת לעכבר (כמובן , לאחר שהפעלתם אותו בעזרת הכפתור שלידו) תוך כדי הלחיצה נורת הביקורת על העכבר תתחיל להחליף צבעים (אדום-ירוק) ותוך עניין של שניות המחשב אמור לזהות את העכבר ולהתקין אותו אוטומטית.מייד לאחר ההתקנה אני הייתי צריך להגדיר אותו שיזוז קצת יותר לאט (כל אחד והטעם שלו).וזהו.. עכבר אלחוטי חדש!קומפקטי, עיצוב נחמד, נוח לשימוש.
שמתי לב שלפעמים הוא לא מגיב ויש ללחוץ על הגלגלת להחזרת השליטה.
אך אני משער שזה קורה לפעמים בתקשורת אלחוטית.
אך אני משער שזה קורה לפעמים בתקשורת אלחוטית.
Bluetooth Wireless Notebook Mouse 5000 Microsoft מיקרוסופט