תאורה מגניבה
דירוג החנות 5
משלוח חינם
ותק של 13 שנים
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר אוזניות חוטיות Logitech G633 לוגיטק
נקנה מחול, בהתחלה נראה שהם ממש מצוינות , אבל לצערי אחרי שבוע של שימוש היו ניתוקים חוזרים ונישנים- מסתבר שזה בעיה ידועה של מגעים של הכבל של האוזניות... אין ממש פיתרון -גם סרטון של לפתוח את האוזניות ולחזק את המגעים - לא ממש עזר...חבל כי היו להם פוטנציאלניתוקים חוזרים ונשנים גם שמחליפים כבל
מאד הצטערתי על הרכישה הזאת. אחרי שקיבלתי אותן ניסיתי להחזיר, אחרי שלא הצלחתי להחזיר ניסיתי כל דרך לגרום להן לעבוד באיכות סבירה.ביזיון!!!-באס מאד חזק
- מרוב שהאוזניות בניות להדגיש באס הן פסולות למוזיקה.
- כאשר עושים שיחה איתן האוזניות עושות הד לאנשים שמדברים איתך וגורומות לצד השני לשמוע את עצמו.
idunno
17.07.2018
אני מאוד אוהב את האזניות האלה, קניתי אותם לפני שנה ואני משתמש בהם על בסיס יומי מאז.שוות כל שקל.*איכות טובה.
*בס חזק.
*עוצמת Sound חזקה מאוד, אפילו מדי, האיכות של הצליל נשמרת גם בווליום גבוה.zz
*מיקרופון מעולה.
*הsurround sound מאוד טוב ובאמת ניתן להבין בערך מאיפה הצליל מגיע.
*נוחות מאוד. אני לפעמים משתמש בהם ל6 שעות ומעלה ברציפות ולא ניתן להרגיש שהן שם בכלל.
* הכבלים שמקבלים איתן מאוד איכותיים ושימושיים, אני השתמשתי בכבל 3 מטרים סתם כדי לטעון את הטלפון לפעמים בגלל שהוא כל כך שימושי.
* האפליקציה של Logitech שימושית וקלה לשימוש.
*בס חזק.
*עוצמת Sound חזקה מאוד, אפילו מדי, האיכות של הצליל נשמרת גם בווליום גבוה.zz
*מיקרופון מעולה.
*הsurround sound מאוד טוב ובאמת ניתן להבין בערך מאיפה הצליל מגיע.
* האפליקציה של Logitech שימושית וקלה לשימוש.
* הRGB עובד רק כשהן מחוברות דרך הMicro USB.
* דולפות צלילים מאוד.
* חורקות בצירים.
רוב הדברים שרשמתי פה לא רלוונטיים לשימוש המרכזי שלהם - גיימינג בבית, אז למטרה הזאת הן מושלמות, אבל עדיין רציתי לציין את הדברים האלה.
* דולפות צלילים מאוד.
* חורקות בצירים.