Skullcandy
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר אוזניות Skullcandy Method Wireless
סקירת Wisebuy
שלומי עמיצור , 20.06.2017
8.3
באסים עוצמתיים, ווליום מרבי גבוה, קשת קומפקטית שמתאימה למגוון תנוחות, מקשים גדולים ונגישים, חיי סוללה מספקים
תדרים גבוהים לא מרשימים, הסאונד לא הכי מדויק או צלול, פלסטיקה באיכות בינונית
בשורה התחתונה
ה-Method Wireless של סקאלקנדי הן אוזניות כיפיות למדי לשימוש. לא בדיוק הסאונד הכי מדויק שתמצאו, אבל עם באסים חזקים, צליל לא רע בסך הכל ונוחות שימוש מצוינת. להבדיל מאוזניות אחרות בתצורת In-Ear עם קשת, הקשת כאן קטנה וצמודה לצוואר, כך שהיא לא מורגשת יותר מדי ואפשר אפילו להשתמש באוזניות בשכיבה או בריצה. בעלות סבירה של קצת יותר מ-300 ...
היו לי עשרות אוזניות בחיי, אלה היו הכי גרועות. יותר גרועות מאוזניות ב 10$. הכי חשוב, מי שאיכות באסים ואיכות שמיעה חשובים לו תישמעו לי, אל תיקנו את החברה הזו. צליל מתכתי שטוח עד כדי כך שכשאני בחוץ בפעילות, הווליום צריך להיות במקסימום ווליום כי לא שומעים כלום. שום דבר. בוודאי שביטול רעשים מזעזע. באמת, אוזניות פשוט מזעזעות. חבל על ה 140 שח שעלו לי.זמן שימוש במוצר: כחודש
נוחות על האוזניים, גודל וניידות
נוחות הלחצנים, זמן סוללה
איכות הצליל, איכות הבאסים
Alex
23.10.2019
להתרחק. אחרי 11 חודשים מתו. הבאתי לתיקון ואחרי ריצה אחת שוב מתו.לא הייתי משקיע כסף במוצר שמתקלקל פעמיים זמן סוללה
להתרחק. אחרי 11 חודשים מתו. הבאתי לתיקון ואחרי ריצה אחת שוב מתו.
לא לקנות!!! האוזניות נמכרות כאוזניות ספורט בחנויות היבואן. הן לא עמידות בכלל. פעמיים התקלקלו לי ובפעם השנייה הסוללה הפנימית הותכה עד כדי כך שהפלסטיק נמסאין
מסוכן
תמונת המוצר
אוזניות נוחות מאוד, הסוללה מחזיקה זמן רב, הקשת קטנה כך שניתן להשתמש גם בשכיבה. מצד שני הסאונד לא משהו.נוחות מאוד
סוללה חזקה
קומפקטיות