Delonghi
שירות מצוין
נמצאו 6 חוות דעת על מוצר כיריים גז Delonghi NDG39 דה לונגי
david.ka165
05.11.2023
הזכוכית של כיריים התנפצו לי לאחר כשנתיים פניתי לשירות לא מוכנים בשום אופן להחליף את הכיריים המוצר נראה יפה ומרשים ...אך לא ממליץ לקנות כיריים דלונגי של ניופאן .זמן שימוש במוצר: מעל שנה
עוצמת החימום, נוחות התפעול
מהירות ההתחממות, נוחות הניקיון
עמידות לאורך זמן
yarin5550
16.04.2020
מוצר רק יפה מעבר לכך שום דבר מתלכלך נורא גם אם מבשלים פעם ביומיים חייב כל הזמן לעבור על הכיריים נכנס המון לכלוך גם המבערים הכסופים נהיים שחורים מהאש לא יודעת מאיזה סיבה ושום דבר לא מנקה אותם כל השחור מסביב נתפס בו לכלוך שפשוט אין לתאר וכמובן ש5 סירים לא נכנסים בו זמניתיופי
הכול
Sandy
19.03.2020
מוצר יפה מאוד וגם מעולה ומרווח ומחיר שפוי יחסית לכיריים גדולותכשרכשתי אותו הייתי בספק בגלל תגובות שקראתי עליו כמו למשל "הכיריים נוטים להתפוצץ" אבל זה ממש לא נכון, יש הגבהה לכירת הטורבו שחייבים להשתמש בה בזמן בישול על הטורבו וגם זמן של עד חצי שעה לשימוש בטורבו ואז הכל בסדר וכלום לא מתפוצץ....ממליצה !יפה מאוד , גדול, קל לניקוי, מחיר נוח לרובם
בנתיים אין חסרונות
מיטל
26.05.2019
מוצר גרוע התנפץ מעצמו וניופאן מתנערים מאחריות פשוט לא לקנות מהם. הכיריים אצלי פחות מחודשייםנראה טוב
כיריים מזכוכית שמתנפצת בקלות
yosibar3
08.04.2018
כיריים איכותיות ביותר עם עיצוב מדהים . מכסה לפחות 3 סירים בגדלים שונים . מחיר אטרקטיבי עד כה אני מרוצה מאוד .הכיריים תוצרת איטליה ולא סין מה שנתן לפחות שקט עם איכות החומר . אחריות יבואן מורשה .להבות חזקות .יחסית נוחות וקלות לניקוי .נותנות מרחב בישול עם כמה סירים בו זמנית .כמובן שאי אפשר לבשל עם סירים גדולים בו זמנית. אבל עדין לפתח סטנדרטי אפשר לנצל באופן משמעותי את כמות הסירים.
הכיריים אצלי רק חודש וחצי בנתיים לא מצאתי בעיות או חסרונות במוצר .
כהן
01.01.2018
מוצר יפה ונראה פרקטי . להתרחק ולא לקנות . התפוצץ לנו פעמים ( החליפו לנו לאחר הפיצוץ הראשון )במהלך שימוש סביר ורגיל , בתקופה קצרה מאד . (2 סירים על האש ) החברה לא מוכנה להחליף וטוענים לשימוש לקוי .יופי
נוטה להתפוצצות .
כיריים גז Delonghi NDG39 דה לונגי