Black & Decker
DVJ325BF Black & Decker
נמצאו 11 חוות דעת על מוצר DVJ325BF Black & Decker
נרכש לפני 3 שבועות - מוצר מעולה, שאיבה חזקה, נטען יחסית מהר. תמורה נהדרת למחירזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה
רעש בעת הפעולה
eti.rachmani
03.07.2021
שואב אחלה, נוח מאוד, זמין ומאוד עוצמתיזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הניקיון, נוחות התחזוקה, אביזרים, זמן סוללה, עמידות לאורך זמן
רעש בעת הפעולה
קניתי את זה לאחרונה! עובד טוב, קומפקטי לעומת מה שהיה לי קודם, ניד, נטען, שואב ביעילות ומעל הכל המחיר הסביר מאוד הנע באזור ה300 ש"ח (עלה לי 319 ש"ח באור לבית). לאור גודלו, ניידותו ויעילותו, אשתי ואני מוצאים את עצמינו נעזרים במשך כל השנה ולא רק לפני פסח, בעוד שבקודם הינו משתמשים רק לפני פסח לאור גודלו.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
כתבתי למעלה
לא נמצא אצלי הרבה, אך לא מצאתי עד כה.
קניתי לאחר בדיקה בשואבים המומלצים בזאפ.אומנם עדיין לא הספקתי להשתמש בו הרבה - אבל במה שהספקתי - בהחלט מרוצה מהרכשיה - שואב חזק - קל משקל יחסית-שואב בעוצמה את הליכלוך - מיכל די גדול.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
שואב עוצמתי - 2 דרגות
שואב מעולה מאוד קל עוצמת שאיבה מעולה
מרעיש כאשר עובד על עוצמה מקסימלית
hy.yaron
02.01.2021
שואב מעולה, נוח וקל לשימוש בעל עוצמת שאיבה גבוהה. זמין לשימוש ולא מסורבל.כיום אני עושה בו שימוש, לפחות ב 50% מהזמן, במקום השואב עם המוטעוצמת שאיבה גבוהה, נוח וקל לשימוש
לא מצאתי
שואב אבק מצויין עוצמת שאיבה חזקה, קל מאוד, אלחוטי
אין
rayaboniatov
14.05.2020
מוצר מעולה! לא כבד ונוח. מאוד עוצמתי וכייפי לשימוש.הסוללה שלו מחזיקה מעמד יפה מאוד!עושה את העבודה!שימושי ביותר.
קל ופשוט לשימוש.
קל ופשוט לשימוש.
אין חסרונות. המוצר עונה על הצורך של שואב ידני.
shaylevsh
19.11.2019
עובד עם השואב הזה כבר 3 חודשים, השואב נוח מאוד לתפעול, קל מאוד והכי עוצמתי שהיה לי עד היום, מגיע עם סטנד טעינה שולחני נח מאוד ונגישרשום מעלה
לא מצאתי עד כה
Rinat
03.08.2019
אחרי 2 שואבים ידניים לא כל כך מוצלחים,סוף סוף מצאתי שואב מעולה.השואב עוצמתי מאוד,קל משקל ונוח מאוד לרוקן אותו.השואב מגיע עם סטנד טעינה מהיר שלא תופס כמעט מקום ויש גם צינור מאריך מובנה ככה ששום חלק לא נעלם לי הפעם :-). הפיה מגיעה לכל מקום והשואב מתמודד עם כל דבר שניסיתיקל משקל,
טעינה מהירה מאוד
מראה את עוצמת הסוללה
סוללת ליתיום שהבנתי שזה יתרון ענק ושהמון שואבים מגיעים עם סוללת ניקל מטאל שמאבדת מכוח השאיבה.
מותג מוכר.
טעינה מהירה מאוד
מראה את עוצמת הסוללה
מותג מוכר.
לא נתקלתי עד כה, מקווה גם שלא יהיו בהמשך.
DVJ325BF Black & Decker