AEG
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
ותק של 6 שנים
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר תנור בנוי AEG BES331110M
איכות האפייה לעוגות מצויינת. איכות הגריל והכנת פיצות גם כן מעולה. זה מה שנבדק עד עתה ונותן תוצאות ממש מרשימות!זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות האפייה, נוחות התפעול, טמפרטורת הדלת, תכניות הפעלה, עמידות לאורך זמן
שלום לכולם,קניתי את התנור הזה AEG BES331110M בחודש אפריל 2021 ותוך כמה חודשים נקרעה לנו הגומייה של התנור. בשירות של האחריות טענו שזה בלי אחריות והציעו לנו תיקון תמורת 400 ש"ח (זה קרה כבר לפני 4 חודשים).השבוע באמצע שאפינו בתנור התפוצצה לרסיסים הדלת הפנימית של התנור עגמת הנפש שלנו הייתה רבה!גם בשל הסכנה הגדולה שזכוכיות עפו לכל עבר מההדף, הלכלוך הרב. ומעל הכל שבפעם השנייה החברה טענה שזה לא באחריותם והם לא מוכנים לתקן. בקיצור התנור הזה בעיקר ייר עגמת נפש, הוציא לנו הרבה כסף והשירות הנלווה היה על הפנים. לא ממליצה לרכוש את התנור הזה, וברור שלהבא אזהר מכל מוצרי AEG בגלל האיכות ובגלל השירות זמן שימוש במוצר: כשנה
איכות האפייה, תכניות הפעלה
נוחות התפעול, טמפרטורת הדלת, עמידות לאורך זמן
Raviv
26.01.2022
מוצר מלא ומאוד שקטממש מושלם מרוצים מאודממליצים בחוםזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות האפייה, נוחות התפעול, טמפרטורת הדלת, תכניות הפעלה, עמידות לאורך זמן
תנור יפה ו לא יקרמשתלב יפה במטבח קל לניקוי ו קל להפעלה.עושה את העבודה כמו ש צריךתוצרת גרמניה
עובד טוב
קל לניקוי
מחיר שפוי
עובד טוב
קל לניקוי
מחיר שפוי
אין
תנור ברמה מאוד נמוכה הוא רק נראה יפה.לא להתקרבבבבב.....לא אופה טוב מלמטה מכיוון שיש לו איזה גומה בתחתית התנור (גימיק כזה של החברה).היה לי תנור BEKO כ7 שנים חבל החלפתי אותו.בקיצור להיזהר לא לקנות אותו ולא את חברת "אלקטרולוקס" אותו זבל של תנור רק שם אחרתמיד צריך להעלות את המעלות ב30 מ' יותר לקבל זמן אפייה נורמלי ואופיני.כלום ושום דבר
הכל... לא להתקרב!!!
אליקו
20.03.2018
אני לא מהטיפוסים שמגיבים ומעניין אותם לרשום ולקדוח אבל הפעם אני חייב, אני ניסיתי לרשום תגובה מהרגע הראשון ולא הצלחתי כי לא היו תגובות, תשמעו תנור הכי טוב בשוק אין רמה כזאת גם בפיצה גם בבישול עוף גם עוגות גם גריל בקיצור הכל שקט חזק איכותי תבניות ענקיות תאורה חזקה זכוכית תצוגה ענקית נראה כמו מסך LCD , תבניות מאוד איכותיות גדולות מתקררות מהר מחוץ לתנור, עזבו אותכם תגובות של אנשים על חסרונות טיפשיים שמורידים סתם כוכבים התנור מומלץ חברת AEG חברה מוצלחת קניתי אחרי המלצה מגיבי שיש לו דגם ישן יותר אבל גם מוצלח , מרוב שמוצלח אני קונה עוד 2 אחד לאמא שלי ואחד לסבתא שלי שהתלהבו מאוד כל הAEG מומלצים קל לניקוי כל היתרונות שבעולם
שום חסרון!!!!!!!
תמונת המוצר
תנור מצוין. רכשנו לפני כשבוע והספקנו להתרשם מאיכות מצוינת של החומרים, תא אפייה גדול -71 ליטר. פיזור חום שווה בכל התא בזמן האפייה. עיצוב יפה, תאורה מצויינת בזמן האפייה יחד עם הדלת החצי שקופה מאפשרות לראות איך מתקדמת האפייה ללא צורך בפתיחת הדלת.אפיה אחידה
מתחמם מהר
מתקרר מהר